Mějte radost ze života!
11. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
13.10.2015 15:12
Vždy poděkuji každému, kdo mi připomene "kouzlo" přítomného okamžiku. Jsem plánovací typ. Avšak musím se pochválit- čím dál víc se mi daří uvědomovat si daný moment, odnést si z něj co nejvíce, co daná situace nabízí. Být si vědoma, že všechno je jak má být. I když to není vždy hned tak lehké pochopit. Snažím se dodržovat "4 Dohody" a jedna z nich je právě: Vždy dělej vše jak NEJlépe dovedeš. Souhlas paní Šorejsová. Žijme život s lehkostí, hravostí a s láskou.
Soňa Prachfeldová
12.10.2015 09:48
Vše by mělo mít dobrý základ, aby celek byl harmonický . A základ je opravdu o lásce v rodině , pak je člověk šťastný a lásku může rozdávat bez zchudnutí i kolem.
Hana Šorejsová
12.10.2015 00:11
Ano, díky, cítím, že jsme my stejné "krevní skupiny" a za to vám díky, píši otevřeně tak, jak to cítím. A přesně, jak píše Zuzka, všude by se mělo hrát fair play. To patří k životu, pak se dají skládat přátelské vztahy a celý život je jedna velká skládanka. Díky !
Zuzana Pivcová
11.10.2015 20:01
To je pravda, i život je vlastně taková velká hra. Hrajeme pro radost ze hry, protože absolutní vítěz není nikdo z nás. A jako ve sportu, všude by se mělo hrát fairplay.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA