Konečně zase v Praze
aneb Úděl prarodičů (závěr)
20. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
21.10.2015 19:41
Tak si tu zaslouženou odměnu Vando vychutnej.Našla jsem v Krumlově /naposledy jsme tam také byli s hordou vnoučat/ "Vandy hladové okno"-vyfotila jsem ten "tvůj" penzion....
Jitka Chodorová
21.10.2015 10:12
Humorné,ale pravdivé, i když v nadsázce. Pobavila jsi mě.
Jo, a sladká odměna v podobě cesty do Londýna. Užij si to. Díky.
Alena Tollarová
21.10.2015 08:22
Vando, nakladla jsi tu v Tvém maratonu jen tak mimochodem několik otázek hodných Otázky dne. Taky si kolikrát říkám, jak jsme to zvládaly my? Neměla jsem žádnou možnost hlídání, všechno bylo na mě a nikdo se neptal, jak to zvládám. Musela jsem. Děti z vesnic jezdívaly od 1. třídy do školy autobusem, samy. Děti se teď nekradou víc než tenkrát. Ale všechno je tak nějak jiné, hektické. Nechci, aby to vyznělo, že nemáme pomáhat, však taky sem tam hlídám. Viď, prtě.
Vladka Steinová
21.10.2015 07:18
Dobrý den, Vando, moc pěkné, jsi opravdu skvělá babička. A máš skvělé potomky !!!
Jana Šenbergerová
20.10.2015 20:40
Umíš ten blázinec pěkně podat. :-) Já jsem teď taková babička na baterky. Když mi dojdou, mají děti smůlu. Nejmíň si mě asi užije ta nejmenší, dvě starší vnoučata si mě neužívala často, ale intenzivně. Zatím je dcera na mateřské, tak se šetřím, vím, že ještě na mě přijde řada. Až na to dojde, pozdravuj Londýn. Tam už se určitě nepodívám. :-)
Alena Várošová
20.10.2015 19:58
Vando,až do konce jsem hltala celičký článek.Je milý,úsměvný jako ty sama.Chvílemi mi to pořádně cukalo koutkama.To bych tě tedy chtěla vidět v těch podpadcích?To já už bych byla bez podpadků v takovém maratońu a běhala bosá..I když jak se říká my babičky zvládneme všechno.Dnes je úplně jiná doba o které píšeš,kde vše jsme zvládaly my rodiče. Ale taková pomoc babičky je k nezaplacení a to ty víš a tvoje děti také.Vnoučátka ti tvoji lásku oplatí zase láskou.Naučíš je a předáš jim vědomosti i zkušenosti,které ty sama máš.Kdo jiný než ty,přece žiješ dva životy.Budu se těšit na další pokračování příběhu zdatné babičky.Fotky opět krásné.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.10.2015 19:56
Vando, máš můj velký obdiv, že vše tak zvládáš. Já občas vyzvednu autem vnučku ze školky ale tím moje hlídání končí.Snacha má na hlídání malého Vojtíška chůvu a ta je fakt perfektní. Ona chodí 3x týdne pracovat aby nepřišla o svou odbornost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA