Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
10.10.2015 13:24
Doplňte fotky na 50 a bude to dokonalé.
Elena Valeriánová
10.10.2015 13:22
Krásné fotky a článek na 50 slov. Ale ne padesát odstínů šedi, ale padesàt pohlazení po duši. Přátelé, to se Vám povedlo.
Jana Šenbergerová
10.10.2015 12:59
Vážení přátelé, děkujeme za ohlasy a máme radost, že se vám naše společné dílko líbí.
Musím však uvést na pravou míru, že nejde o naši zahradu, i když jsme se možná trochu zasloužili o to, že většina těch kytiček v létě neuschla. K fotogalerii jsem připojila tento text, který se mi "nevešel" do mého záměru. Jestlipak někdo přijde na to proč?
Naši přátelé odjeli do lázní a svěřili nám svůj dům, zahradu a kocoura. Ráno jsme ho pouštěli ven a aby se necítil sám, chodili jsme za ním odpoledne na kafe. Už na nás čekal. Zatímco já vařila kafe, Pavel fotil. Snad jeho fotky potěší nejen majitele zahrady, ale také vás.
Nakonec můj záměr vyšel dokonce dvakrát, jak dodatečně zjišťuji. :-)
Marie Foltýnová
10.10.2015 12:12
Ta krása barev.I hořec ještě kvete a hledíky.No já hledím jak puk.Líbí se mi ty žluťásci do truhlíků.Ty neznám,ale moc se mi líbí.
Dana Kolářová
10.10.2015 11:57
Ráda obdivuji pestré květy zahrad a obdivuji ruce, které je vypěstovaly!
Jitka Chodorová
10.10.2015 11:18
Díky Jano za tu krásu, ale musím se přiznat, a dát za pravdu Hance R., opravdu se spousta kytiček zmotořila, a krásně.až nezvykle kvetou,měla jsem ten samý nápad to vyfoti,ale pořád mě zlobí foťák, tak snad mi nezmrznou, než ho budu mít v pořádku.
Hana Rypáčková
10.10.2015 10:18
Krása.Také mám pocit, že se v posledním měsíci po zalití z nebe teprve pořádně rozkvetly a těší se skvělé kondici.Škoda, že je brzy mráz spálí..U nás mrzlo jen u řeky .Kvetou mi kany a jiřiny.Znovu obrazily uschlé rostlinky.
Zuzana Pivcová
10.10.2015 09:59
Mám ráda podzimní květiny. Připadá mi, že mají v sobě mimořádnou sílu.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.10.2015 09:09
Nádherné fotky krásných květin.
Eva Balúchová
10.10.2015 08:31
Jani,měla jsem stejný nápad a jelikož mě ještě hodně kytek kvete,obešla jsem zahradu.Bohužel nemám tak kvalitní fotky,tak jsem dala jenom pár na profil.Tobě to taky krásně kvete a jsem ráda,že i u tebe se to neobejde bez muškátů.
Načíst starší příspěvky