O ženách a mužích: Rozvody
jako z černého humoru

O ženách a mužích: Rozvody
jako z černého humoru

13. 10. 2015
Můj příběh vztahy a sex životní postoj
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Lidmilko, problematiku "slepice versus kohouti" mám právě rozepsanou pro jeden z mých dalších článků na téma "O ženách a mužích". Dojde také na včeličky a trubce.
Zdenka Jírová
Podobných příběhů už jsem slyšela několik, i když nikdy nešlo o slona, ale o velblouda. Netvrdím tím, že se nestaly, jsou pravdivá svědectví o velice pochybných sňatcích s muži ze třetího světa.A nemusí to být dokonce ani v Africe, stačí si vzít někoho z Balkánu či jihu Itálie.
Zuzana Pivcová
Příběhy jsou zajímavé a vedou k zamyšlení, ale já coby single se k tomu formálně vyjadřovat nechci.
Soňa Prachfeldová
Kolik žen už doplatilo na svatbu s cizincem a posléze tahanice o děti atd. Jenže : Láska a spravedlnost slepé jsou ! V Evropě takové výměnné obchody snad ani nejsou, ale co já vím? Snad na černém trhu. A mozek? Sloni jsou chytří, ale že by více než lidé ? Mozek bude mít asi hmotnější.
Dagmar Bartušková
Ani já nemám co měnit, a kdyby, tak jen za jiného muže. Rozvod? Vinu mívají většinou obě strany. Přikláním se k tomu, že větší mozek má slon, ale nechám se v konečné fázi překvapit.
Jana Šenbergerová
Nevyměnila. Mám štěstí na velmi "užitečné" muže. :-))
Jana Šenbergerová
Slon má určitě větší mozek než člověk, co by také v takové velké hlavě nosil, ale v poměru k hmotnosti a velikosti těla, má člověk určitě mozek větší, a také často mnohem "těžší" než slon.
Alena Vávrová
:-)) Nemám už dlouho koho měnit za slona a i kdybych měla, tak proč? Některý muž je sám o sobě jako slon v porcelánu, zvláště když má skoro 2m a metrák k tomu. No jo, slon má hlavu jako stodolu, tak i mozek musí mít větší (já mám sice z těch otázek hlavu jako pátrací balón, ale s mozkem to doufám nehnulo) :-)). Do toho druhého případu se mi ani nechce vrtat.
Alena Tollarová
1) kategorické NE; 2) vycházím z toho, že slon je prostě SLON, takže mozku sloního na váhu bude více než člověčího, ale jinak? no prostě slon ... 3) ne, proč bych to dělala? co je mi do nějaké kurvy Ireny? 4) no když tak o tom uvažuji, mohlo by to i vynášet, ne??? A já bych mohl skončit s tím mým nudným zaměstnáním v JZD ...
Hana Rypáčková
Neměnila bych.Slon bohužel vede, ale kdo by těch 5kg nosil s bolavými klouby/ stačí vnady/. V roli manželů naštěstí nejsem-nemám nato nadání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%