O ženách a mužích: Rozvody
jako z černého humoru
13. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.10.2015 12:37
Také bych nikoho nevyměnila, i kdyby to bylo proveditelné... Mozek slona - nabízí se větší, ale asi to bude opačně... No a k tomu frézování, to tedy nevím jak bych se zachovala. Záleželo by asi na tom, na které straně je pravda....
Naděžda Špásová
13.10.2015 10:23
Je to vtipně napsané, i když jde o velmi vážnou věc. Rozvod je vždycky problém a vždycky to někdo odnese. Jinak bych nikoho za slona nevyměnila a hanlivé nápisy ponechám jiným. U mozku váhám, ale protože jsem člověk, tak si myslím, že já, ale slon má zase větší postavu, tak si to myslím potichu.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.10.2015 08:36
Moje přítelkyně která pracuje jako soudkyně u rozvodů říká, že jak navrhovatel tak odpůrce mají svou pravdu v důvodech, které je vedou k rozvodu.Jen poznat, která ta pravda je opravdovější.A vůbec nejde o úplatky
Lidmila Nejedlá
13.10.2015 00:27
Liborku, to jsem se pobavila, takové pěkné příběhy ze života! 1. Manžela bych nikdy nevyměnila. 2. Sloní mozek je asi větší. Ženský mozek se prý vejde do slepičí hlavy, ale kloktá. 3. Nikdo o mně nic nikam nenapsal, což svědčí o naprostém nezájmu o moji osobu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA