Za kouzlem starých časů
do technického muzea
9. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
9.10.2015 20:06
Tam jsem se nachodila s nejstaršími vnuky, vždycky mě tam zatáhli..Nejraději byli v dolech..Někdy jsem je tam nechala a šla si do nedaleké Činské restaurace na občerstvení.Pak jsem je vyzvedla .Jeden je kuchař, druhý ajťák a aspoň třetí technického zaměření. Horníkem se nestal ani jeden.Takže se tam asi vypravím s Maxem, má deset.
Zuzana Pivcová
9.10.2015 17:20
Byla jsem tam kdysi a jednou jsme se pokusili dostat tam o Muzejní noci, ale nepředstavitelná fronta nás nakonec odradila. Protože ale mám muzea související s dopravou a celkově technikou ráda, určitě se tam vydám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA