Ateliér v lomu
9. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.10.2015 11:18
To musel být nádherný výlet Jarko, obdivuji tvrdou práci sochařů a jaká úžasná díla jim vznikají pd rukami. Mimochodem prý v okolí Ředkovce rostou ! Bezva fotky!
Mimochodem
Dana Kolářová
9.10.2015 20:11
Jarko, příjemná připomínka výletu na Lipnici během setkání i60 na Ředkovci. Skalní tvorba sochaře Dvořáka v reálu se mi moc líbila i tvorba na fotografiích z atelieru, který jste navštívili. Moc hezký výlet za uměním, poznáním i přírodou. Děkuji.
Marie Novotná
9.10.2015 17:51
Tak to se Ti povedlo ! Tam jsem ještě nebyla a ,,moje" Lipnice je jen kousek ode mne.Děkuji za krásné počtení a nádherné fotky.
Alena Várošová
9.10.2015 17:45
Moc pěkně popsaný článek a zajímavé sochy Je to mimo naši domovinu,pro mně tak trochu z ruky.Díky
Vladka Steinová
9.10.2015 11:18
Dobře napsaný článek. Zajímavý a doplněný pěknými fotografiemi. Chotěbořsko,kam jezdím 45 let, je hodně široký pojem, zahrnující asi 30 obcí a táhnoucí se od samotné Chotěboře v podhůží Železných hor k západu k Havl.Brodu, k jihu ke Žďáru n.S.a na severu sousedí s krajem Pardubickým.Kraj protíná řeka Doubrava.
Jana Šenbergerová
9.10.2015 09:27
Díky prvnímu srazu íčkařu v této oblasti a také díky programu, který jsi pro nás tehdy, Jarko, připravila, jsme v obraze. A je to krásný obraz. Díky! :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
9.10.2015 09:26
Velmi ráda vzpomínám na krásný výlet při svém prvním íčkařském pobytu. Zlaté oči, ústa a další mám nafocené.
Eva Balúchová
9.10.2015 09:10
Vůbec ten kraj neznám.V sobotu máme s turisty výlet na Chotěbořsko do údolí Doubravky,nevím jestli mě to vyjde,ale jsem ráda,že jsem se něco dozvěděla od tebe.A díky tvé taktice víme o ateliéru a šikovném sochaři.Má můj obdiv.
Jitka Chodorová
9.10.2015 08:59
Díky Jaruško za hezký zážitek, opravdu jste dobře vybrali, jak píše Hanka pode mnou.Taky mám ráda kámen,a podívat se přímo do kuchyně takového stánku,musí být velmi příjemné a poučné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA