Podzim a les, zahrada a ves
10. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
11.10.2015 10:06
Naďo, kozáček nevadí, to je přeci také pěkný frajírek!..:)) Hlavně nevysbírat! Již mám nachystaný košík..
VANDA Blaškovič
10.10.2015 19:43
Rostou, rostou? Ve velkém košíku vidím i jednoho praváka. Nevysbírejte mi všechno! Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.10.2015 09:11
Moc se mi vyprávění líbilo také ráda chodím v lese.K tomu ještě pěkné fotky. Článek mi udělal radost a inspiroval k podzimní procházce.
Dagmar Bartušková
10.10.2015 07:21
Kdo by nemiloval les? Krásné fotky. O Vroutku jsem až doteď neměla ani potuchy.
Naděžda Špásová
10.10.2015 06:56
To mě těší, Lidmilo, ano je to u Lubence. Do Valče jezdíme na zámek a do Chyší na pivo. Svět je opravdu malý, viď.
Lidmila Nejedlá
10.10.2015 05:59
Naďo, jde o Vroutek kousek od Lubence? Nedaleko je Valeč v Čechách, kde jsem učila. Lesy jsou nádherné, mám je také moc ráda. Tvoje fotky jsou krásné, mě jsi moc potěšila. Díky.
Zdenka Jírová
10.10.2015 00:48
Hezké povídání a nádherné fotky. Stromy já fotím moc ráda, mám v PC samostatnou složku všech zajímavých stromů, které jsem mohla nafotit. Jen pro zajímavost - dnes jsem se pokoušela vyfotit rozkvetlý kaštan naproti Bille u nás v Teplicích.
Naděžda Špásová
9.10.2015 23:19
Evo, to se ti bohužel nezdá. Amíček se nám chystá na zimu, asi bude tuhá. Dámy, děkuji za pochvalu. Trochu jsem se bála, že je to dlouhé.
Eva Mužíková
9.10.2015 20:26
Jo a kokám, že Booník a Amíček nějak vyrostli / nedovoluji si napsat, že se zakulatili/:))))))))) nebo se mi to jen zdá????
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA