Mezinárodní den seniorů
a moje malé zamyšlení
7. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
11.2.2016 22:17
Petře,ráda bych tady dala velikánský úsměv----neumím.....takže místo hoho píšu VELKÉ DÍKY !!!!
petr stejskal
9.2.2016 12:33
Hanino, když se sejde dobrá parta,dá se moc udělat. Vždy však musí být tahoun. Někde se jmenuje Hanka
Hana Práglová
30.10.2015 20:17
Potěšili jste mě svými slovy.Ale kdybych kolem sebe neměla pár ochotných lidí,sama bych to asi nezvládala tak dobře. Takže poděkování patří i jim!!!
Alena Vávrová
22.10.2015 18:56
Také jsem chyběla, nejen zde, ale i v našem malém klubu seniorů, kde též proběhly oslavy MDS. Haničku znám již docela dlouho, a tak o její bohulibé práci a nasazení vím. Nakonec jsem s bohumínskými byla již 2x v Karlově Studánce. Hanka je obdivuhodná žena a organizátorka a má moji úctu. I já jí blahopřeji k získanému ocenění a přeji hodně zdraví a elánu do její další obětavé práce pro seniory. No a že se těším zase na nějakou jejich akci, které se zúčastním, to je také pravda ;-).
Helenka Vambleki
22.10.2015 17:56
Zjišťuji, že mi tenhle článek utekl. No jo, trajdám po cizině a pak nevím, co se děje doma :-) Každopádně stojím za Hankou, je to opravdu naše slepička a že těch kuřat teda pod křídly mááááá! Jenže spousta bohumínských seniorů bere činnost seniorklubu automaticky, chtějí se jen bavit, nepřiloží ruku k dílu, nic nevymyslí pro druhé...a ještě dovedou hanit, že vše nebylo podle jejich představ, např. při návratu z výletu až v 19 hodin si , PŘEDSTAVTE, že nestihli Ulici v telce!!! No hrůza! Hodněkrát už jsem našim seniorům říkala, že není v každém městě seniorklub tak aktivní jak u nás a někde není vůbec, protože to vím z vašich ohlasů na naše akce. A - jak už napsáno - práce s nimi je horší jak s malými dětmi!!! Hani, ze sebe VELIKÁNSKÝ DÍK!!!
Hana Práglová
9.10.2015 10:04
Přátelé, protože jsem skoro nečekaně , ale ráda musela jet za povinností "hlídací babičky", dostávám se tady až nyní . Mnohokrát děkuji za nádherné komentáře,
Alena Várošová
8.10.2015 15:20
Paní Hano i já Vám gratuluji k umístění a také že to takhle všechno zvládáte.Vaše obětavost nezná mezí.Máte můj obdiv a ten Vám náležitě patří.Jste jedinečný člověk.
Naděžda Špásová
8.10.2015 13:19
Hanko, máte také můj obdiv. Starat se o kohokoliv je velmi záslužné a o seniory ještě k tomu obdivuhodné. Dobře, že jsou ještě na světě tak hodní lidé, jako vy. Přeji vám všechno nej.:-)
Hana Rypáčková
8.10.2015 07:53
Nikdo Hanko nemůže být snad aktivnější než vy, když máte tak aktivní členy Marii, Helenku a tebe v čele. Ještě někdo je tady z té vaší organizace? Blahopřeji k ocenění..
Lidmila Nejedlá
7.10.2015 23:32
Haničko, Ty píšeš o seniorech, přitom máš energie na rozdávání a mladistvou mysl. A ještě to rozdáváš. Na ocenění vašeho klubu seniorů máš určitě velkou zásluhu. Ať se vám stále daří.J
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA