Mezinárodní den seniorů
a moje malé zamyšlení

Mezinárodní den seniorů
a moje malé zamyšlení

7. 10. 2015
aktivní senioři senioři
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Petře,ráda bych tady dala velikánský úsměv----neumím.....takže místo hoho píšu VELKÉ DÍKY !!!!
petr stejskal
Hanino, když se sejde dobrá parta,dá se moc udělat. Vždy však musí být tahoun. Někde se jmenuje Hanka
Hana Práglová
Potěšili jste mě svými slovy.Ale kdybych kolem sebe neměla pár ochotných lidí,sama bych to asi nezvládala tak dobře. Takže poděkování patří i jim!!!
Alena Vávrová
Také jsem chyběla, nejen zde, ale i v našem malém klubu seniorů, kde též proběhly oslavy MDS. Haničku znám již docela dlouho, a tak o její bohulibé práci a nasazení vím. Nakonec jsem s bohumínskými byla již 2x v Karlově Studánce. Hanka je obdivuhodná žena a organizátorka a má moji úctu. I já jí blahopřeji k získanému ocenění a přeji hodně zdraví a elánu do její další obětavé práce pro seniory. No a že se těším zase na nějakou jejich akci, které se zúčastním, to je také pravda ;-).
Helenka Vambleki
Zjišťuji, že mi tenhle článek utekl. No jo, trajdám po cizině a pak nevím, co se děje doma :-) Každopádně stojím za Hankou, je to opravdu naše slepička a že těch kuřat teda pod křídly mááááá! Jenže spousta bohumínských seniorů bere činnost seniorklubu automaticky, chtějí se jen bavit, nepřiloží ruku k dílu, nic nevymyslí pro druhé...a ještě dovedou hanit, že vše nebylo podle jejich představ, např. při návratu z výletu až v 19 hodin si , PŘEDSTAVTE, že nestihli Ulici v telce!!! No hrůza! Hodněkrát už jsem našim seniorům říkala, že není v každém městě seniorklub tak aktivní jak u nás a někde není vůbec, protože to vím z vašich ohlasů na naše akce. A - jak už napsáno - práce s nimi je horší jak s malými dětmi!!! Hani, ze sebe VELIKÁNSKÝ DÍK!!!
Hana Práglová
Přátelé, protože jsem skoro nečekaně , ale ráda musela jet za povinností "hlídací babičky", dostávám se tady až nyní . Mnohokrát děkuji za nádherné komentáře,
Alena Várošová
Paní Hano i já Vám gratuluji k umístění a také že to takhle všechno zvládáte.Vaše obětavost nezná mezí.Máte můj obdiv a ten Vám náležitě patří.Jste jedinečný člověk.
Naděžda Špásová
Hanko, máte také můj obdiv. Starat se o kohokoliv je velmi záslužné a o seniory ještě k tomu obdivuhodné. Dobře, že jsou ještě na světě tak hodní lidé, jako vy. Přeji vám všechno nej.:-)
Hana Rypáčková
Nikdo Hanko nemůže být snad aktivnější než vy, když máte tak aktivní členy Marii, Helenku a tebe v čele. Ještě někdo je tady z té vaší organizace? Blahopřeji k ocenění..
Lidmila Nejedlá
Haničko, Ty píšeš o seniorech, přitom máš energie na rozdávání a mladistvou mysl. A ještě to rozdáváš. Na ocenění vašeho klubu seniorů máš určitě velkou zásluhu. Ať se vám stále daří.J

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%