Toulání po Františkových lázních
5. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
6.10.2015 19:45
Hani,pěkný popis výletu,krásné fotky(jako vždy).Schválně jsem si najela na tvůj profil abych zjistila kde všude jsi letos cestovala.Úplně jsem se v tom ztratila.Přeji ti to,cestuj,piš,foť.
Alena Várošová
6.10.2015 10:49
Hani,krásně popsané,věcně,stručně ale nádherné doplňující video.V tom zrcadle ta fotka nemá chybu .Zase takové malé ohlednutí o měsíc zpět,když jsem tam ještě byla.
Jsi skvělá kameramanka. i ta doplňující hudba je skvělá.
VANDA Blaškovič
6.10.2015 07:43
Ahoj, Hanko! Také jsem se trochu toulala a musím Ti říci, že Tvoje představení Františkových lázní je mi nejbližší. Krásné video i fotografie. Prostě Tvůj pohled Jihočecha je pohled Jihočecha. Děkuji!
Alena Tollarová
5.10.2015 22:17
A máme tu další povídání i podívání z krásných Františkových Lázní. Moc se mi líbí úvodní fotka. Jen musím přiznat, že já mám raději ty klasické fotogalerie než prezentace, které jsou na mě moc dlouhé. Já jsem byla v hotelu Spa&Kur Praha spokojená.
Lidmila Nejedlá
5.10.2015 21:00
Vypadá to, že se íčko stěhuje do Mariánských Lázní. Krásné fotografie. A vám to v tom zrcadle sluší. Všem třem.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.10.2015 19:57
Františkovy Lázně jsou krásné po celé roční období.Občas jezdím na wellnesový pobyt do Pawliku.Protože většina klientely jsou Němci, panuje v sanatoriu pořádek a jídlo je dobře připravováno.Oproti tomu hotel Praha mně velmi zklamal jak ubytováním tak i službami.
Libor Farský
5.10.2015 17:26
Obdivuji rozsah a rozmanitost záběrů v souboru YT. Z Haničky nám vyrostla profi fotodokumentaristka. Hani, měl bych prosbu. Máš ještě ty obrázky uložené mimo soubor. Rád bych Tě požádal o e-m zaslání obrázku s Parkovištěm pro pejsky. Rád bych ho použil u svého článku, samozřejmě s uvedením autorky a Tvým případným komentářem. Připravuji sérii článků na téma "O zvířatech a lidech". Ale jestli je to komplikované, tak to pusť z hlavy. Dík L.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA