Utrpení v pražské dopravě

Utrpení v pražské dopravě

3. 10. 2015
Můj příběh Praha
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Zkraje nás články pana Nekvasila také popuzovaly, než nám došlo, že nemusí mít každý stejný pohled na svět jako my. Dnes pro nás jeho "negativní" postřehy nepatrně vyvažují mnohem větší množství článků pozitivně laděných. Ač také jen vesničané, nejsme vztahovační a dobře se myšlenkovými pochody autora bavíme. Žijeme totiž v reálném světě, a ten je mnohem barevnější právě proto, že jsme různí.
Soňa Prachfeldová
Pane Miloši, tedy Vy byste neobstál ve venkovské hospodě, pražák, nepražák , to by nedopadlo dobře.
Eva Mužíková
Již několikrát jsem si řekla, že Vaše příspěvky vůbec číst nebudu. Bohužel, někdy z prvních vět nepoznám, kdo je autorem a když už jsem Vám otevřením dala " svůj hlas", čtu dál. Přestože, že jsme redakcí v titulku nad komentáři upozorňováni, že jakékoliv vulgarismy budou smazány, neodradí mne to od toho, abych Vám nenapsala, že jste neskutečně zatrpklé HOVADO.!!! Neotravujte nás svými výplody a opakovanými urážkami lidí z vesnice. Slibuji si, že jakýkoliv Váš další příspěvek již číst nebudu a myslím si podle mnohých názorů, že kdyby bylo předem jasné, kdo je autorem, počet čtenářů by klesl hodně a hodně blízko k nule...
Jiří Libánský
Pro Vás pane Nekvasile je asi život utrpením všeobecně. Proč to píšete? Toužíte po tom, aby Vás čtenáři litovali? Toho se nedočkáte. Když se v tom svém utrpení tak vyžíváte, tak se sám politujte a netahejte do něj další lidi. Za to že neumíte mít radost ze života si můžete sám a to že budete urážet a pomlouvat všechno a všechny kolem sebe, to Vám náladu nevylepší.
Jana Slavíková
Článek jsem četla dvakrát, ne proto, že jako venkovanka umím jen slabikovat, ale proto, že mi nedocházelo, co tím chtěl básník říci. Ale pokud si někdo uloží balíček s ledvinkami do kapsy u kalhot, tak ho ani pochopit nechci. A do prvního dubna je ještě daleko.
Dagmar Bartušková
Co na to říct? Tak raději necestovat!
Květoslava HOUDKOVÁ
Pocházím z Prahy, žila jsem v Praze, teď žiji o cca 20 km mimo. Do Prahy jezdím často - tam využívám všech druhů dopravních prostředků. Též vidím mnoho různých lidí - ale uvedený článek o 1 dni je hlavně spoustou "blbých keců" - víc se vyjadřovat nebudu.
Libor Farský
Zažil jsem i opak. Dost často se leckde na "Pražáčky" apriori dívali s despektem. Mládí jsem strávil v Praze, na stáří je ze mne spokojený vesnický křupan. Do tramvaje tu sice nenabourám, ale už jsem porazil dvě srnky. Omlouvá mne jen to, že se evidentně jednalo o jejich sebevraždy.
Zdenka Jírová
Přečetla jsem si, že všechny ne - Pražáky nazýváte vesnickými křupany. Ráda bych vás řekla, že např. já žiji v nejstarších lázních v Čechách, kam jezdívali císaři i králové a podávali si dveře s Goethe a Beethovenem. Dnes se u nás léčí ruští kosmonauti. Takže se rozhodně za vesnického křupana nepovažuji a ještě bych dodala, že Praha je hlavním městem celé České republiky a mají proto právo ji navštěvovat i vesničtí křupané.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%