Brooklynský most letem světem
4. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
7.10.2015 17:24
Vando, mne nezajímá ve kterém roce jsi most navštívila, mně zajímá, co jsi nám chtěla sdělit. Jsi úžasný cestovatel, dokumentarista a pisatel. Jen tak dááál.
VANDA Blaškovič
6.10.2015 21:30
Dobrý večer, ještě se jednou vracím. Jitko, moc jsi mne potěšila. Děkuji. A Jarmilo, Ty se máš, že letíš do NYC ! Já tam byla těsně před dostavěním 400m věže na místě dvojčat. Byla otevřena tuším v květnu 2015. Již se těším Jarmilo na Tvoje postřehy a přeji klidný let!
Jitka Chodorová
6.10.2015 16:34
Milá Vando, s tebou bych se nebála cestovat třeba až na konec světa. Jsi výborná cestovatelka,a dáváš nám, kteří se už z jakéhokoliv důvodu nemůžeme podívat na různá místa světa, nakouknout prostřednictvím tvých článků a fotek, za to ti opravdu moc děkuji, a ještě bych chtěla pochválit tvůj literární projev. Jen tak dál.
VANDA Blaškovič
6.10.2015 15:07
Ahoj děvčata. Děkuji vám všem za milou společnost při procházce po Brooklynském mostu. Doufám, že jste moc nezmokly. Co tak třeba příště vzít útokem 5. avenue nebo raději outlet v New Jersey? Tam zajedeme vlakem, cestu znám. To se vám bude líbit! Za to ručím a ani moc neutratíme..:)) tak brzy ahoj, zatím doma, v ČR!
Lidmila Nejedlá
6.10.2015 09:58
Nikdy jsem tam nebyla a nebudu, ale znám to z cest mých dětí. Informací o světě není nikdy dost, tak je dobře, že se zde objevují. Tak díky, Vando.
Alena Várošová
5.10.2015 19:03
Vando,
děkuji za krásnou procházku přes Brooklynský most.
Myslím,že i toho deště bylo dost.
Fotky krásné,lásky moc,
kdo chce cestovat,
ať letí do NY a nezapomene se kouknout na Brooklynský most.
Třeba tam potkáte i zmoklou Vandu ,
nudit se určitě nebudete,
lásky i tak si užijete. a vědomosti od ní nabydete.
Moc pěkná reportáž Vando, jako vždy,nikdy nezklameš.
Alena Tollarová
5.10.2015 13:56
Já postavím si bezvadný most, pevné pilíře a bude jich dost... Znáte všichni písničku Mosty, že jo?
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/filipova-lenka/mosty-23723
Jana Šenbergerová
5.10.2015 12:23
Obdivuji všechny cestovatele, kteří se s námi nezištně podělí nejen o zážitky, fotografie, ale i zkušenosti. Více očí více vidí a svět je mnohem barevnější, než dokáže obsáhnout pohled jediný.
Jana Šenbergerová
5.10.2015 12:11
Obdivuji všechny cestovatele, kteří se s námi nezištně podělí nejen o zážitky, fotografie, ale i zkušenosti. Více očí více vidí a svět je mnohem barevnější, než dokáže obsáhnout pohled jediný.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.10.2015 08:14
Milá Vando, dík za velmi pěkný článek.Broklynský most jsem si poprvé prošla v roce 1992 při své první návštěvě NY.Příští měsíc odlétám do NY a tvých rad použiji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA