Noční mrazy jsou tady,
na Jizerce padl rekord
1. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
1.10.2015 23:51
To počasí je letos hodně vrtošivé, z tropických teplot během několika týdnů až k dosti značnému mrazu je opravdu " bomba". Snad je to jen přechodná úchylka, na mrazy je ještě dost času, já se těším na hezký, dlouhý a hlavně barevný podzim.
Eva Mužíková
1.10.2015 21:50
Tady v Liberci také přituhlo. Odnesly to afrikáni a jiřiny... škoda, má prý být zase teplo, kvítka se ale už nezmátoří...
Alena Vávrová
1.10.2015 19:11
Nám to spálilo jen poslední dýně, kytičky zatím odolaly, ale připravuji se duševně na to, že se s nimi po návratu z dovolené asi už neshledám. Také mi ještě krásně kvetou. Uklidila jsem jen letněné pokojovky.
Jana Šenbergerová
1.10.2015 13:48
Moc bych si přála, aby mrazy ustoupily. Zahrádky jsou ještě plné pozdního kvítí, které by zřejmě po dalších mrazech vzalo za své. U nás byly po ránu 4°C. Brr, i když svítilo slunce. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA