Z Podkrkonoší do hor
4. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
14.10.2015 22:06
Álo, to mám radost, že jsi se nechala inspirovat. Byla dobrá viditelnost v sobotu? Věřím, že se nám brzy pochlubíš dalšími Tvými záběry Cimrmanova Majáku.
Alena Tollarová
10.10.2015 21:30
Tak Jarko, podávám hlášení. Splnila jsem, co jsem slíbila a dneska jsem vylezla těch 105 schodů.
Jaroslava Handlová
7.10.2015 10:48
Álo, sběratelko cedulí, jistěže tato může být Tvoje (tedy jen fotka - aby nedošlo k mýlce, že rozdávám majetek, který patří asi Správě silnic?)
Snad mi všechny milé komentátorky prominete, že odpovím najednou: děkuji za Vaše příjemná sdělení, ze kterých mám velkou radost a těší mne, že i Vám se rozvíjení přátelství, podporované cestováním, ať již skutečným, nebo virtuálním, líbí. Bavme se a cestujme tak, jak nám to různé podmínky každého z nás dovolují.
Lidmila Nejedlá
6.10.2015 09:47
Jaruško, s Tebou se tak krásně cestuje po naší krásné zemičce! A v každém koutě se najde nějaký íčkař, viď?
Díky za krásný článek.
VANDA Blaškovič
6.10.2015 07:46
Jarko, tak já jsem si na Tvém článku pošmákla již včera večer. Opravdu skvělé! Ještě zažívám...:))
Jarmila Komberec Jakubcová
5.10.2015 20:00
Velmi dobře napsaný článek který inspiruje k návštěvě popsaných míst.K tomu pěkné fotky.Milá Jarko moc děkuji za opravdu pěkné počteníčko.
Marie Novotná
4.10.2015 18:59
Moc hezké cestování a krásné fotky.V tomhle kraji jsem byla loni s vnučkami a Štěpánka i Příchovice se nadaly vynechat.Díky .
Dana Kolářová
4.10.2015 14:15
Achich ouvej,
dech se krátí, nohy bolí,
výhledy však za to stojí!
Setřít pot však není nutné,
na íčku cestuje se pohodlně,
sedíc popíjím si kávičku,
v dálce zdravím Jarušku
a děkuji za projížďku.
Hana Rypáčková
4.10.2015 10:31
Líbí se mi, jak i když kraj taky projíždíme, každý vše vnímá trochu jinak a zamíří do různých koutů...cestopisné články miluji, hned si vezmu mapu a jedu prstem po ní s vámi. a taky si každého z íčka spojuji s místem , kde bydlí...Hezké putování, Jarko..
Elena Valeriánová
4.10.2015 09:07
Pani Jako, napsala jste pro nás krásné povídání, jste všímavá a pozorná a to vše s grácií předáváte nám. A ty krásné fotky! Štěpánka by se mohla jmenovat Spanilá, tak je krásná. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA