Můj tip na výlet:
Výšlap na Milešovku
29. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
30.9.2015 17:25
Děvčata díky za nákuk a milé komentíky. 2x předtím bylo zahaleno, větrno, teď se to skutečně vydařilo. Naďo, od Černčic je to mírnější, to byste určitě dala Však si můžem dát srazík, také vrch Lovoš s Opárnem je kouzelný. Za měsíc je zase svátek :-)
VANDA Blaškovič
30.9.2015 15:32
Ahoj, Soňo! No, to byla parádní oslava svatého Václava! Něco podobného jako u nás výstup na sv.Nikolu. To pivko bych si s Tebou, nejen nahoře, ráda dala! Věřím, že bodlo! Ahoj!
Lidmila Nejedlá
30.9.2015 15:01
Krásný výlet, Soňo. Bydlet blíže, dám se s Tebou do party, jsi velmi akční. Dala bych si líbit zas nějaký výstup na kopec nebo horu.
Vladka Steinová
30.9.2015 14:24
Ahoj, Soni, moc pěkný a poutavý člínek, doplněný o krásné fotky. Z mého rodného městečka u maminky, pokud je jasno, na Milešovku vidím, ale nikdy jsem tam nebyla, to je moje minus. .Ale vypravím se tam na základě Tvého vyprávění.Díky.
Naděžda Špásová
30.9.2015 10:36
Soňo, trochu závidím. Já se na Milešovku dívám každý den z okna kuchyně a pořád si říkám, že se tam musím podívat. Byla tam jen dcera a naši psi. Ujistila mě, že je to pořádný výšlap a že bych měla co dělat. Tak nevím. Hezké fotky a povídání.
Miroslava Jachimová
30.9.2015 08:30
Na Milešovce jsem byla s rodinou před pár lety, ale bohužel na počasí jsme takové štěstí neměli a tak ani takové krásné fotky. A což vzít tento pěkný článek jako výzvu pro "íčkaře" ke zdolání dalšího vrcholu. Výstup na Říp se nám přece po všech stránkách vydařil i když připouštím Milešovka je náročnější. Co ty na to Álo, zdá se, že ty jsi už tak trochu "načatá".
Marie Seitlová
30.9.2015 07:56
Soni pěkný výlet, ještě jsem tam nebyla. To je zase od nás daleko. Ale sned někdy. Pěkné fotky.
Alena Tollarová
30.9.2015 07:12
Teda já vlastně ani nevím, jestli bych se tam vydrápala. Ale určitě to zkusím. Po přečtení Tvého článku s fotkami, Soňo, nemohu jinak! :) Měli jste štěstí na počasí a viditelnost, viď-
Alena Vávrová
29.9.2015 23:56
Je to opravdová Královna a pro mne to je oživení skoro již dávné vzpomínky. Lezli jsme tam z Bílky, kde jsme nechali auto. Bylo velké dusno, jako před bouřkou. A ještě nebylo nahoře nic přístupného, kolem budovy plot, ani občerstvení nefungovalo. Měli jste, Soňo, krásný výlet, dík že ses podělila.
Zdenka Jírová
29.9.2015 23:38
Milešovka má ještě jedno nej - je to největrnější místo u nás. Rychlost větru byla naměřena i přes 100km/hodinu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA