Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
8.10.2015 20:22
Byli jsme na houbách toto pondělí. Našli jsme václavky a nějaké suchohřiby. Byla jsem nadšená a chtěla jsem jít dnes zase, ale musela jsem dopoledne na ortopedii a odpoledne před deštěm posbírat ořechy. Stihla jsem to, pak začalo pršet. Ale v sobotu půjdu a basta.
Eva Mužíková
8.10.2015 20:01
Kdo z vás může jezdit na houby tramvají??? Nasednu, vystoupím na páté zastávce přímo v lese. Překročím koleje, vydrápu se asi dvoumetrovou strání a jsem na místě...To byl včerejší zážitek. Jen jsem kousek popošla, už na mne koukaly dva hřiby. Šli jsme s Berťasem proti směru jízdy a kochali se nádherným lesem. Všude obrovské mechem pokryté balvany, spousta spadaných stromů a hlavně houby. Než jsme došli na zastávku, měla jsem košíček skoro plný. Hup do tramvajky a spokojeně domů. Co lepšího si přát.
Hana Rypáčková
3.10.2015 23:23
Ano- jako ve Švýcarsku, kde jsou liché týdny, kdy se houby nesbírají, aby nezmizely z přírody.S dodržuje se to.
Jaroslava Handlová
2.10.2015 10:22
Maruško, včerejší slunečný den mne znovu vytáhl do přírody. Vykračovala jsem si měkoučkým mechem, ale hlavičku na mne vystrčily pouze dva křemenáčci a jeden maličký pravý hříbeček. Bohužel, počet nalezených odhozených odpadků převyšoval počet nasbíraných hub.
Ale i tak jsem nezapomněla lesu poděkovat za jeho přívětivost.
Soňa Prachfeldová
2.10.2015 09:03
Milé houbičky, slibuji, že podhoubí zanechám, tak už na mě vykoukněte ! Jsem ukázněná a budu i nadále v přírodě .
Marie Novotná
1.10.2015 21:31
Nešlo ani o ekologii,ale když jsem to viděla.......Koukni na profil,máš tam adresu houbiček :)
Lidmila Nejedlá
1.10.2015 21:18
Maruško, Tvoji ekologickou výzvu respektuji. Ale Ty jsi nás nabudila! Kde že rostou???
Alena Vávrová
1.10.2015 19:09
Maruško, moc hezké! Já se asi letos s houbičkami zcela minu, tak jsem ráda alespoň takto potěšila oči.
Jana Šenbergerová
1.10.2015 17:47
Letos? Snad to také zkusíme, třeba budeme mít štěstí.
Marie Novotná
1.10.2015 16:08
Houbičky jsou focené letos 28.9.Teprve nyní tady na Vysočině začaly růst.Toulám se často a ráda.Při procházce lesem mne napadlo,že by se o tom dalo něco napsat a tohle z toho vzniklo.Děkuji za hezké komentáře.Álo,ten pekáček je taky po mamince.
Načíst starší příspěvky