V mechu a kapradí
1. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
1.10.2015 16:01
Taky nemám ráda hluk v lese a odpadky už vůbec ne. Dneska jsme byly s dcerou ve Splavech. V lese nic, kolem jezera dva košíky ( jeden malý), ale ani jeden modrák. Chodila tam paní s pánem a ona nezavřela pusu. Ráno byl 1 stupeň, pak sluníčko a nádhera.
Alena Várošová
1.10.2015 15:22
To jel je ten pravý tip na houby,které u nás nerostou.Tak se nabažím očka fotogalerií a pěkným článečkem díky Maruško.
Dana Kolářová
1.10.2015 15:11
Maruško, foto galerie je letošní nebo z minulých let? Letos jsem viděla jen jedinou houbu. Ach jo. Prima povídání z kapradí. Děkuji.
Ladislav Vesecký
1.10.2015 14:06
Hezké fota i rady. Myslím ale, že mnoho lidí je v lese slušná a odpadky nepohazuje.
Alena Tollarová
1.10.2015 13:55
Já chci taky takové úlovky. Ale kam za nimi? Já jsem letos viděla jen tu jednu růžovku na Řípu, která se tam asi vylíhla omylem - nebo proto, aby podpořila i60 :) Úplně stejný pekáč vlastním. Mám ho po mamince a nedala bych ho ani za nic!
Jana Šenbergerová
1.10.2015 13:24
Perfektní včetně komentářů u jednotlivých krásných fotografií. To se ti, Maruško, moc povedlo. :-)
Radovan Cakl
1.10.2015 12:45
Maru, vtipný apel na nás, lidi. Povedené fotky i komentáře. PS: Na ten pekáček bych si dal říct ;-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA