Můj tip na výlet: Čertovy hlavy

Můj tip na výlet: Čertovy hlavy

29. 9. 2015
cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(4 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Alenko, to je krásné povídání o čertových hlavách :-)
Jaroslava Handlová
Álo, moc pěkně zdokumentované. Líbí! Tam jsem ještě nebyla. Ani mi nevadí, že už jsi odnesla poklad. Hlavně, že ten obrovský monument tam zůstal.
Marie Foltýnová
Alenko,to je zajímavé místo ,to vidím poprvé.A hned jsi našla poklad.Mužík se tak dlouho pídil po pokladu a nic.A ty hned napoprvé:-)) Ještě,že jsi nám to místo přiblížila hezkými fotkami a povídáním. Ten záhon jiřin je nádherný.
Marie Seitlová
Moc pěkný článek, krásné zajímavé sochy. Neznám, proto děkuji za tip doplněný fotkami.
Alena Tollarová
Lidu, to není vtip. A jen tak mimochodem, co tři zlaté vlasy babi Alenky? Ty by Ti nestačily? :)
Květoslava HOUDKOVÁ
Mělnicko býval a nyní po cca 30ti letech je znovu "můj" okres. Zajímavostí je mnoho - dozvíte se o nich a také o současných akcích od Regionálního muzea Mělník - tady je mail: marounkova@muzeum-melnik.cz. Registrovala jsem se a dostávám informace zdarma (pak "rozkecám").
Lidmila Nejedlá
Álo, to musel být také moc hezký výlet. Vím, že to existuje, ale nikdy jsem tam nebyla. V jeskyňce bych klidně přespala, ale jen s partou lidí. Tvůj vtip o prezidentech mě rozesmál. Sochař v. Levý pochází z vesničky nedaleko Plas a tam jsem se dozvěděla, že to byl velký vlastenec. Hezky jsi to popsala, jen nevím, co mě tam potáhne,, když už jste objevili ten poklad.
VANDA Blaškovič
Aleno, tam nechci, tam bych se bála....jedině kdyby nás tam bylo více...:)) loupežnická jeskyně by mne asi schlamstla, jak tak na ty ponuré fotky koukám...:)) nestraš mne, děkuji!
Alena Vávrová
Alenko, děkuji za ty jiřiny! Těší mě, že tam pořád jsou, mám je ráda, protože maminka byla Jiřina. Když pohlédnu od PC doleva, koukám na obraz - kytice jiřinek - památka na maminku.
Eva Balúchová
Ali,já zírám!Takové krásné sochy,taková památka a skrývá se v lese.Určitě se tam nedostanu,tak jsem moc ráda,že jsi nám všechny výtvory popsala i nafotila. Tvé články,kterýma nám přibližuješ zajímavá místa v okolí tvého bydliště,jsou jedny z nejlepších tady na íčku. Díky a opět díky patří i řidiči,který tě po okolí ochotně vozí abys pro nás nafotila další zajímavosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%