Můj tip na výlet: Čertovy hlavy
29. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
2.10.2015 22:33
Álo, moc pěkně zdokumentované. Líbí! Tam jsem ještě nebyla. Ani mi nevadí, že už jsi odnesla poklad. Hlavně, že ten obrovský monument tam zůstal.
Marie Foltýnová
30.9.2015 23:03
Alenko,to je zajímavé místo ,to vidím poprvé.A hned jsi našla poklad.Mužík se tak dlouho pídil po pokladu a nic.A ty hned napoprvé:-)) Ještě,že jsi nám to místo přiblížila hezkými fotkami a povídáním. Ten záhon jiřin je nádherný.
Marie Seitlová
30.9.2015 21:30
Moc pěkný článek, krásné zajímavé sochy. Neznám, proto děkuji za tip doplněný fotkami.
Alena Tollarová
30.9.2015 20:06
Lidu, to není vtip. A jen tak mimochodem, co tři zlaté vlasy babi Alenky? Ty by Ti nestačily? :)
Květoslava HOUDKOVÁ
30.9.2015 15:41
Mělnicko býval a nyní po cca 30ti letech je znovu "můj" okres. Zajímavostí je mnoho - dozvíte se o nich a také o současných akcích od Regionálního muzea Mělník - tady je mail: marounkova@muzeum-melnik.cz. Registrovala jsem se a dostávám informace zdarma (pak "rozkecám").
Lidmila Nejedlá
30.9.2015 15:21
Álo, to musel být také moc hezký výlet. Vím, že to existuje, ale nikdy jsem tam nebyla. V jeskyňce bych klidně přespala, ale jen s partou lidí. Tvůj vtip o prezidentech mě rozesmál. Sochař v. Levý pochází z vesničky nedaleko Plas a tam jsem se dozvěděla, že to byl velký vlastenec. Hezky jsi to popsala, jen nevím, co mě tam potáhne,, když už jste objevili ten poklad.
VANDA Blaškovič
29.9.2015 20:54
Aleno, tam nechci, tam bych se bála....jedině kdyby nás tam bylo více...:)) loupežnická jeskyně by mne asi schlamstla, jak tak na ty ponuré fotky koukám...:)) nestraš mne, děkuji!
Alena Vávrová
29.9.2015 20:39
Alenko, děkuji za ty jiřiny! Těší mě, že tam pořád jsou, mám je ráda, protože maminka byla Jiřina. Když pohlédnu od PC doleva, koukám na obraz - kytice jiřinek - památka na maminku.
Eva Balúchová
29.9.2015 20:24
Ali,já zírám!Takové krásné sochy,taková památka a skrývá se v lese.Určitě se tam nedostanu,tak jsem moc ráda,že jsi nám všechny výtvory popsala i nafotila.
Tvé články,kterýma nám přibližuješ zajímavá místa v okolí tvého bydliště,jsou jedny z nejlepších tady na íčku.
Díky a opět díky patří i řidiči,který tě po okolí ochotně vozí abys pro nás nafotila další zajímavosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA