Vulgarity v chorvatštině? Ale kdepak!
11. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
26.10.2015 07:41
Copak, slastičarna, tam je slastí!...:)) Děkuji Ivo, že jste se bavila....)) já také...:))
VANDA Blaškovič
13.10.2015 17:58
Děkuji paní Blance Hlobilové za její trefné vyjádření na Líbí - Nelíbí. 11.10.2015 08:39
Připadá mi, že některé dámy ani nečtou celé příspěvky ale reagují ihned podle jména autora. Poslední příspěvek paní Vandy mě rozesmál. Nevidím na něm nic sprostého ! Je to jejich jazyk a to sprosté v tom vyhledáváme my. Jen si dovolím pí. Blanku opravit v poslední větě - to sprosté vyhledávali v tom jenom dva dotyční. Snad česká slova slova vrtět se nebo popleta a překlad těchto slov do chorvatštiny není nic sprostého!...:)) Bacha, nestojí si někdo na vedení??...:)))
VANDA Blaškovič
12.10.2015 20:59
To byl zase fukejř!....:))) Děvčata, doufám, že jste se pobavily. Děkuji! Nyní vás v Chorvatsku již nic moc nezaskočí. Byl to takový malý test veselé povahy. A vy ji 100% máte!...:)) Ahoj!
Lidmila Nejedlá
11.10.2015 18:55
Vando, náš syn brzy mluvil, ale minerálce říkal nemldálka. Rychle se naučil i R a my jsme se s ním vyhýbali pramenům, aby nebyla ostuda, ale v obchodě to slovo skandoval vesele.
Vladka Steinová
11.10.2015 17:14
Dobrý podvečer, čtu článek VANDY pořád dokola, ale stále nenecházím nic špatného,co by vedlo k urážkám a osočovánÍ.Vzala jsem si na pomoc další slovníky a ta slova, která v článku Vanda použila, jsou v jugosl.slovnících již v r. 1936 i dříve. Z úst jednoho populárního herce zaznělo nedávno v TV 3x během několika sekund jedno opravdu velmi vulgární slovo.Tak to bych považovala za amorální, ale ne tento článek.Děkuji Vladka.
Jitka Chodorová
11.10.2015 17:06
Ano Vladko, tyto dvě osoby se stále šťourají v její tvorbě, která je skoro bezchybná, já to poznala na vlastní kůži, kdy jsem byla přinejmenším neinformovaná, a stále se mýlím, taky jsem spadlá z té palmy, co jsem se u ní nechala vyfotit. Musím ale napsat i to, že paní Š. mě nikdy ničím neurazila. Co jí ale vadí na Vandě, to opravdu nechápu.
Vladka Steinová
11.10.2015 16:23
Dobrý den, Jitko,včera večer jsem z hlediska jazykového a etymologického napsala svůj kometář k článku. Co ale nepochopím,proč včera v sekci RING na chatu je Vanda dvěma osobami napadena a urážená tak, že to hraničí až s urážkou na cti.To by se tady vyskytovat opravdu nemělo.Děkuji.
Jitka Chodorová
11.10.2015 16:13
Evo M., ona lepší je, a někteří to nemůžou skousnout.Pokud se mi článek kohokoliv nelíbí, tak ho nedočtu, natož, abych k němu psala komentář. Tady jde úplně o něco jiného,ale nemá cenu o tom diskutovat. protože já se neustále mýlím, a taky jsem neinformovaná, na rozdíl od některých bezchybných jedinců. jsem ráda, že jsi se Vandy zastala. Díky.
Eva Mužíková
11.10.2015 13:12
Vladko, Jarmilo, Soňo a Jitko Ch. děkuji jménem svým za vaše slova.... jsem ráda, že Jitka má stejný názor jako já - někdo by se mohl obávat, že je Vanda lepší:)))))
Jitka Chodorová
11.10.2015 11:46
Milá Vando, opět další tvůj článek, který potěšil, krásné fotky k tomu, a ještě jsem se u toho pobavila. Ani já nechápu, proč někteří lidé do tvých "věcí" neustále štourají, snad mají obavy, že by někdo mohl být lepší, než oni sami. Těším se na tvoje další povídání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA