Krása papírnictví aneb 
Moje malá úchylka

Krása papírnictví aneb
Moje malá úchylka

27. 9. 2015

Příběh na 50 slov

Miluji vůni papíru, když v září papírnictví září, miluji vůni papíru, když Narpa zákazníky láká, miluji vůni papíru, když k dopisu usedám. Bločky, čtvrtky, pastelky, deníčky i notýsky, kopíráky, pauzáky, sešity a obálky, černé, bílé, barevné, být první, kdo je otevře. Miluji vůni mládí. Miluji vůni papíru, když knihu otvírám.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji, paní Hano.
Dana Kolářová
Alenko, děkuji. Pamatuji se, mně se nejvíce líbily kostičky v barvě petrolejové…
Alena Vávrová
Moc hezké, Dani, vzpomněla jsem si, jak jsem v mládí "ujížděla" na jedněch dopisních papírech. Byly takové droboučce kostičkované, v pastelových barvách ;-)...
VANDA Blaškovič
Milá paní Kolářová, tak jste mne naladila, že jsem dala na svůj profil jedno foto pro radost z papírnictví. Papír mám ráda, ale absolutně s ním neumím pracovat. Lejstra jsou pro mne děs a zkáza. Obdivuji účetní a daňové poradce. Ti se s papírovými doklady dokáží i laskat.
Dana Kolářová
Děkuji Marie. Také jen tak někdy koupím a zápisníčky se hromadí...:-)
Dagmar Bartušková
Ráda jsem chodívala do Narpy, tento název mi nevymizel z paměti. S holkama jsme prohlížely různá přáníčka pro lásky, kupovaly známky z celého světa, vybíraly památníčky aj. I já mám ráda vůni papíru.
Hana Šorejsová
Paní Dano, vždy jsem měla ráda hezké dopisní papíry, dodnes si posíláme s přáteli z Austrálie a Ameriky pozdravy na pohledech, občas si napíšeme v leteckých obálkách. Psát dopis bylo pro mne vždy takové hezké zamyšlení. Psávaly jsme si s maminkou, když jsem byla na cestách, psávala jsem si synem, když byl na vojně, nezapomenutelné vzpomínky. Dopisní papíry mám stále a letecké obálky také. Díky, hezky jste to vyjádřila !
Dana Kolářová
Janičko, děkuji za milá slova. Škoda, že moderní doba převálcovala dopisní papíry. Napjaté očekávání, co dopis obsahuje, než se obálka otevřela SMS ani e-maily nenavodí.
Dana Kolářová
Děkuji, Zuzano. Práce v archivu by mě bavila i přesto, že papír až tak nevoní.
Hana Rypáčková
Měla jsem od dětství moc ráda dopisní kazety- s kytičkami a motýlky a taky jsem je uměla spotřebovat ...Psala jsem dlouhé dopisy,když jsem byla odloučena od rodiny a přátel. Barevné zápisníčky stále kupuji a píši si do nich postřehy a rodinné události, výlety a pocity.Některé jsou i tajné deníčky. Baví mě olepovat dárkové krabičky a zdobit je.To není taky úchylka...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%