Moje malá úchylka aneb Z okna hleď!
FOTO: Jan Raška

Moje malá úchylka aneb Z okna hleď!

26. 9. 2015
bydlení fotografování glosa zábava
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šorejsová
Teprve nyní se dostávám k přečtení, Honzo. Hodnotím jako hezkou úvahu a myslím, že většina z nás má pohledy z oken ráda. Jsou živé, dokumentující mnohdy vše, někdy veselé, jindy smutné. Ale pohled z okna je takové velké foto. Díky a přeji další hezké pohledy !
Marie Seitlová
Jaká úchylka, vždy se najde něco zajímavého nebo krásného při pohledu z okna. Na dovolené mé první kroky v pokoji vedou k oknu.
Marie Magdalena Klosová
Mám ÚPLNĚ stejnou úchylku.Byty,ve kterých jsem žila,jsem vybírala podle výhledu z okna.Ten v 15.patře byl rovnou do nebe,někdy plného hvězd.Dnes se z 1.patra kochám korunami stromů,z postele i z křesla.Dramatické nebe z okna na chalupě je lepší než jakýkoliv pořad v televizi.Nehledě na veverky a ptáky.Na zámcích koukám z oken každé místnosti.Perfektní závislost!Díky!mm
Marcela Broumová
Nejen pohledy z okna, ale i zvenku - osvětlená okna působí pohádkově, útulně. Hanko, také prohlížím knihovny, fakt je to neslušné?
Alena Várošová
Ráda jsem si přečetla Váš příběh.Taky se ráda koukám z okna,ať jsem kdekoliv. V hotelu Sea Gull v Egyptě je dokonce otáčivá věž,kde je možno koukat na všechny strany i když musím připustit,že tam zeleň skoro žádná není,jen zahrady hotelů.Kavárna se pomalu otáčí.Díky za článek.
Libor Farský
To je krásné počteníčko, takové jsem zrovna moc potřeboval!
Eva Mužíková
Tak jsem do své fotogalerie - pohled z okýnka ,dala první, snad hezkou fotku... určitě budu přidávat další. Je to opravdu dobrý typ...
VANDA Blaškovič
Krásný článek. Je známo, že výhledy nám otevírají vědomí a máme šanci se na okamžik spojit s nekonečnem. Tedy ti hodně vnímaví pozorovatelé. Proto se vždy v takovém okamžiku jakoby zastavíme a vydechneme: "To je nádhera". Také jsem o jednom takovém výhledu napsala v článku o OSN. Ano, kam a jakým směrem se člověk dívá je docela zásadní věc v životě jednotlivce. Děkuji, Honzo.
Zuzana Pivcová
Také mi to připadá jako zajímavě navozené téma a Tobě, Honzo, tuto "úchylku" plně schvaluji a přeji hodně příležitostí k jejímu rozvíjení. Co se týče mého koukání z oken v bydlištích, tak mi nikdy nebyl moc hezký pohled dopřán. Většinou jen na protější dům. Na pracovištích byl snad hezký jenom pohled do parku na Invalidovně. Ráda vzpomínám na vyhlídkovou otáčivou restauraci v TV věži v bývalém Východním Berlíně, z níž bylo možno přehlédnout za hodinu pomalu celé město, tehdy i Západní Berlín, který jsme toužili vidět. Podobně fascinující byl výhled z restaurace v televizní věži v Sydney.
Soňa Prachfeldová
Je prima, že máte s rodinou krásné výhledy do zahrady, že se díváte všude z oken je prima, také tak konám i při prohlídkách zámků a hradů se cárám poslední, protože z každého okna se musím podívat. Můj první pohled po probuzení je z okna do zahrady a dívám se na špičku smrku, zda tam sedí nějaký ptáček - říkám jim ptáček štěstí , když tam je, vím že den bude ok. Pořád šlapu do kopců, abych měla rozhled a na rozhlednách jsem šťastná. Honzíku také přeji nádherné výhledy, pokud možno neustále !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%