Můj tip na dovolenou:
Toulky českou krajinou
27. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
28.9.2015 09:11
Toulky českou krajinou miluji, a toto je moc pěkné naladění, Soňo! Ano, Čechy krásné, Čechy mé....:)) děkuji!
Soňa Prachfeldová
28.9.2015 08:36
Děvčata moc děkuji, více bych chtěla procestovat Moravu ... " Když nám panbů zdraví dá, zdraví dá "
Soňa Prachfeldová
28.9.2015 08:22
Děvčata moc děkuji, více bych chtěla procestovat Moravu ... " Když nám panbů zdraví dá, zdraví dá "
Marie Seitlová
28.9.2015 07:54
Soňi, pěkně jsem si s Tebou pocestovala, byla jsem jen v Bechyni. Pěkné fotky i článek.
Marie Magdalena Klosová
27.9.2015 23:03
Milá Soňo,projezdili jste kus zajímavého "světa".Z toho všeho jsem navštívila jen Velhartice,ale dodnes na ně vzpomínám.Mám ráda hrady.Tento je exkluzívní.Děkuji za další nabídku,někdy se "šikne".Zdravím mm
Marie Novotná
27.9.2015 19:21
Soňo,tak to je moc hezké cestování i s fotkami.Díky za to,že se můžeme podívat na místa mnou ještě nepoznaná.
Jaroslava Handlová
27.9.2015 19:03
Soňo, mám také ráda podobný, pestrý způsob toulek českou krajinou. Děkuji Ti za připomínku hezkých míst, včetně fotografií. Ztotožňuji se s Tvým přáním, vyjádřeným v poslední větě předchozího diskusního příspěvku.
Soňa Prachfeldová
27.9.2015 18:46
Díky děvčata za Vaše pěkná slova, moc ráda sdílím pěkné zážitky s druhými, je tolik krás k vidění v naší zemi, která má ode všeho něco - lesy, řeky, jezera, hory, nádherné památky na dávné časy, jen to moře chybí. Jen si moc přeji, aby ta krása zůstala a obohacovala i naše následovníky !
Květoslava HOUDKOVÁ
27.9.2015 14:52
Milí "í"čkaři, z vašich tipů už mám vybrány 3 týdenní pobyty pro r. 2016. Doprověřím si ještě - pro mne důležité podmínky = kopce a schody (to ze svého života vyřazuji). Zámek Blatná jsem navštívila zřejmě v době natáčení filmu "Bílá paní". Ještě tam tehdy byl velký obraz s Irenou Kačírkovou, vč. hasáku za pasem! - moc jsme se nasmáli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA