Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Potůčková
30.9.2015 16:33
Děkuji za všechny fotky, každá z nich má své kouzlo. Je těžko si vybírat, ale pokud by se soutěžilo a měla , ba dokonce musela dát svůj hlas třem , které mně osobně se líbí nejvíc, tak bych asi nominovala tyto tři snímky. 1-Na zdraví, 2-Babočka kopřivová na levanduli, 3-Berany berany duc
Lidmila Nejedlá
29.9.2015 21:36
Babočka na levanduli, Co je u vás nového?, Po probuzení
Miroslav Štorch
29.9.2015 19:31
Ze zadání soutěže není jasné kolik snímků můžeme v diskuzi hodnotit, ale ostatní již začali s více snímky. Tak také přidám - barevností a kompozicí se mi moc líbí "Babočka kopřivová" paní Vránové, zajímavé umístění krásné kočky v knihovně od paní Pivcové a "Dva v jednom" paní Valeriánové. Krásných situačních snímků, které potěšily, je tady hodně.
Dana Kolářová
29.9.2015 12:30
Děkuji za příjemné podívání. Můj hlas získává kouzelná Babočka kopřivová na levanduli od Aleny Vávrové, na druhém a třetím místě: A jedeme! Jana Kutílka a paví oko Motýl od Mileny Šleisové.
Eva Mužíková
29.9.2015 12:17
I já jsem se těžko rozhodovala, které fotce dám svůj hlas, neboť je zde spousta nádherných. Takže - nejvíce mne upoutala fotka A. Vávrové - Babočka na levanduli...
Alena Vávrová
29.9.2015 10:55
Fotky jsou všechny moc pěkné. Líbí se mi hned ta první "A jedéém!" Takové spřežení už se u nás nevidí. A pak papoušek. (Náš Džek-Pepik letos už stářím pošel a to jeho "Pepiku, poď na pívo, póď, póď!" mi ještě docela chybí :( .
Jarmila Komberec Jakubcová
29.9.2015 07:14
Krásné fotky ale nejvíc se mi líbí babočka kopřivová na levanduli.
Zdenka Jírová
28.9.2015 22:21
Obrázky zvířat vždy potěší. Moc se mi líbí Klokaní láska Anny Potůčkové
Eva Balúchová
28.9.2015 21:40
Věřím,že nikoho nepřekvapím,když napíšu,že mě se líbí:Jdu se podívat co máte dobrého od Marušky Novotné.
Alena Tollarová
28.9.2015 20:24
U mě jasně vede Procházka mláděte leguána zeleného.
Načíst starší příspěvky