O ženách a mužích:
Vratné lahve a nevratný žertík
25. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
10.1.2018 13:48
Pěkný článek a ze života : nemluvím, ale písemnou odpověď si neodpustím :-))
Zdenka Jírová
26.9.2015 01:19
Nejsem přítelem manželských ani jiných hádek a tzv. "nafouknutí se nenávidím. Proto bych si řekla Moudřejší ustoupí a budík mu nařídila. Zároveň bych měla bod k dobru na podruhé.
Libor Farský
25.9.2015 21:47
Děvčata, já jsem to ale pochopil tak, že manželka vůbec nevěděla o co se jedná, protože spolu opravdu vůbec nemluvili.
Alena Vávrová
25.9.2015 21:36
Tomu pivaři jsi to nakukal přímo předpisově - ten už měl beztak místo mozku z piva kostku. No a ten druhý případ - to mi také přijde dobré jako vtip, ale realitu, dotaženou do takové důslednosti, si nedokážu sama představit. I když i takové soužití se vyskytne. (Znám z doslechu.)
Eva Mužíková
25.9.2015 21:34
Libore, k prvnímu příběhu nemám co říci, moc mne nezaujal. Druhý: Mám dojem, že jsem skoro stejný někde četla..??? Já bych, ač na " válečné stezce" ukázala to lepší já a budík mu nařídila....
Alena Tollarová
25.9.2015 20:52
První příběh se mi líbí moc. Ten druhý jen jako vtip nebo scéna z filmu, absolutně si nedokážu představit, že by se to mohlo opravdu stát. Asi jsem fakt šťastná Alena křivoústá ...
Alena Várošová
25.9.2015 20:02
Asi máme stejný názor.Pokud by mi to napsal,tak k tomu měl asi důvod,což měl.Třeba spala a byl tolerantní a nechtěl ji budit,jak to píše paní Zuzka. Jednala bych stejně jako paní Jana a Zuzka.
Jinak oba příběhy moc hezky popsané, vylíčené.
Zuzana Pivcová
25.9.2015 19:17
Já bych to také neudělala. Možná ještě v situaci, která by nebyla pro něj tak důležitá. A taky nevím, za jakých okolností on psal ten vzkaz. Jestli ona už spala nebo kdy. Mohla ho nějak vzbudit a pak, když to považovali za nutné, mohli pokračovat v mlčení.
Jana Šenbergerová
25.9.2015 19:04
Jako vtip to bylo dobré, ale já bych něco tak nefér svému muži neprovedla, i kdybych na něho byla hodně naštvaná. Celý život jsem se řídila tím, že hádka nemá trvat déle než do příštího východu slunce.
Nicméně se mi moc líbí, jak jste mu poradil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA