Tip na dovolenou: 
ostrov Zakynthos

Tip na dovolenou:
ostrov Zakynthos

25. 9. 2015
cestování dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Taky jsem ti chtěla říct ať teď do Řecka nejezdíš.Měla jsem obavy,ale jsem ráda žes jela.Krásně popsaný průběh dovolené ,pěkně popsaný život na ostrově a to krásné modré moře! Hned bych se přidala k Vlaďce a nalehko odjela ...
Marie Novotná
Álo,to je krása!
VANDA Blaškovič
Vidím, Aleno, že jste si to patřičně užívali! To víš, ostrov je ostrov!!....:)) Slunečně, krásně, příjemné...
Ladislav Vesecký
Moc hezké i fota
Soňa Prachfeldová
Prožila jsi si krásnou relaxační dovolenou a fotky moc hezké, nádherná příroda.
Libor Farský
Moc hezké vyprávění, Alčo. A lákavé...
Vladka Steinová
Zakyntos neznám, ale po přečtení mám touhu jít pro letenku a letět-Jen tak s taškou a s kartáčkem na zuby. Je tam pirátská zátoka? Myslím, že je na jedné fotografii. Známí na tento ostrov létají každoročně a jsou velmi spokojeni.Děkuji za přiblížení modrobílé atmosfery.
Elena Valeriánová
Krásně popsaný a nofocený Zakynthos.
Hana Rypáčková
Pěkné počteníčko o moříčku , nechala jsem si to ke kávě. Pohoda. Klobouček a kočka mě pobavily. Líbí se mi reportáž.A kapitána Correliho s mandolínou jsi nezahlédla?
Zuzana Pivcová
Na řeckých ostrovech v Jónském moři jsem ještě nebyla (a nejspíš už nebudu), ale i podle Tvého líčení usuzuji, že jsou právě tak krásné jako ty na opačné straně, nejspíš i trochu zelenější.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%