Tip na dovolenou:
ostrov Zakynthos
25. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
25.9.2015 12:38
Velmi pěkný článek, na Zakyntosu jsem nikdy nebyla ale z vyprávění mých přátel cestovatelů vím, že se jim tam vždy moc líbilo.Mám řecké ostrovy moc ráda a hlavně miluji řecká jídla.Myslím, že Řekové jsou jnejlepší kuchaři (hned po Číňanech)
Alena Várošová
25.9.2015 11:52
Na ostrov Zakyntos jezdil můj syn s rodinou,ale tak krásné fotky a počteníčko se mi za celé roky nedostalo,až od Vás Aleno.Opravdu,asi je tam nádherně i když na letošní dovolenou to už není,snad dobrý tip na příští rok.Díky,díky.
Jana Šenbergerová
25.9.2015 11:49
Moc pěkný tip na dovolenou. Různé odstíny modři moře mohou směle soupeřit s oblohou.
Dagmar Bartušková
25.9.2015 11:21
Álo, takhle po ránu jsi mě zlákala? Pěkné počteníčko, chtěla bych vyzkoušet tu čtyřkolku, a přemísťovat se do taveren za specialitkami a vínkem. Horší by byla ta cesta zpět. A ty plážičky spojené s plaváním bych také ráda vyzkoušela. Krásná FOTA.
Alena Vávrová
25.9.2015 11:12
Nádhera, Alenko, dík za vyprávění i krásné fotky. A možná i za tip, kdoví?¨?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA