Tip na dovolenou: 
ostrov Zakynthos

Tip na dovolenou:
ostrov Zakynthos

25. 9. 2015
cestování dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi pěkný článek, na Zakyntosu jsem nikdy nebyla ale z vyprávění mých přátel cestovatelů vím, že se jim tam vždy moc líbilo.Mám řecké ostrovy moc ráda a hlavně miluji řecká jídla.Myslím, že Řekové jsou jnejlepší kuchaři (hned po Číňanech)
Helenka Vambleki
Opravdu nádhera, vidím, žes foťák nenechala ani chvilku zahálet!
Alena Várošová
Na ostrov Zakyntos jezdil můj syn s rodinou,ale tak krásné fotky a počteníčko se mi za celé roky nedostalo,až od Vás Aleno.Opravdu,asi je tam nádherně i když na letošní dovolenou to už není,snad dobrý tip na příští rok.Díky,díky.
Jana Šenbergerová
Moc pěkný tip na dovolenou. Různé odstíny modři moře mohou směle soupeřit s oblohou.
Dana Kolářová
Hezká pozvánka na dovolenou doplněná zajímavými fotkami.
Dagmar Bartušková
Álo, takhle po ránu jsi mě zlákala? Pěkné počteníčko, chtěla bych vyzkoušet tu čtyřkolku, a přemísťovat se do taveren za specialitkami a vínkem. Horší by byla ta cesta zpět. A ty plážičky spojené s plaváním bych také ráda vyzkoušela. Krásná FOTA.
Alena Vávrová
Nádhera, Alenko, dík za vyprávění i krásné fotky. A možná i za tip, kdoví?¨?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%