Elena Valeriánová zpovídá 
fotografa Roberta Vana

Elena Valeriánová zpovídá
fotografa Roberta Vana

24. 9. 2015
fotografování osobnosti rozhovor
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Hezky udělaný rozhovor. Robert Vano je zvláštní pán a asi to neměl a nemá v životě lehké. Přeji mu ještě mnoho úspěchů.
Hana Rypáčková
Zmiňovaný Miroslav Tichý mě velmi zaujal- siný příběh a jeho výstava mě fascinovala. Moc se ti Eleno rozhovor povedl. Znám ho ze strakonické mezinárodní výstavy Žena, kde je v porotě. Mladého ho dělá i o čtyřicet let mladší přítel..
Jana Šenbergerová
Zajímavý člověk, zajímavý rozhovor.
Alena Tollarová
Eleno, senzace. :)
Soňa Prachfeldová
Robert Vano je velmi sympatický člověk , jeho fotografie mají své kouzlo a styl. Práce jej určitě cele naplňuje. Přeji mu hodně zdraví a spokojenosti.
Zuzana Pivcová
Pana Roberta Vana jsem už viděla v nějakém pořadu v TV a myslím také, že byl jedním z těch VIP, kteří střídavě vařili. Je mi sympatický, nic ze sebe nedělá, a to, že nemá rodinu, ho trochu předurčuje k tomu, zůstat klukem. Mám radost, že se Ti povedl takový rozhovor s ním.
Svatava Páleníková
Moc pěkný rozhovor s milým člověkem a samozřejmě skvělým fotografem. Děkuji
Libor Farský
Bezva. Všechno jsem si prohlédl. Sice tam nejsou mužské akty, ale ty tedy zrovna nepostrádám. Zato portréty a umělecký žánr - nádhera!
Elena Valeriánová
Libore, kdo má zájem seznámit se s jeho tvorbou můźe se podívat na www.robertvano.cz.
Libor Farský
Zajímavé, Elén. Nemohla bys, ovšem s jeho souhlasem, přidat do galerie pár ukázek z jeho tvorby - z různých žánrů?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%