Inspirujme se u Wendy
23. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Hlobilová
23.9.2015 11:26
Proti gustu žádný dišputát ! S prominutím , paní Wendy je zajímavá dáma ale v tom drdůlku vypadá jako moje babička. Hádala bych jí tak 70 a výše. U starších žen se mi dlouhé vlasy nelíbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.9.2015 11:02
Paní Wendy je zajímavá dáma, která je rozhodně nekonvenční, ale já bych asi se takto neučesala.Dělám kompromis, vlasy nosím polodlouhé a nechávám si je barvit.Dříve jsem nosila vlasy velmi krátké ale změnila jsem kadeřnici a účes.Moje kamarádka říká, že taková změna by měla být každé 2 roky. Ale ona je dost výstřední oproti mně.
Zuzana Pivcová
23.9.2015 10:20
Souhlasím zcela s poslední větou, Naďo, nechtěla jsem to říct na plnou pusu, aby to nevypadalo, že mám na mysli speciálně sebe. :-))
Naděžda Špásová
23.9.2015 10:07
Nosím vlasy krátké z nutnosti. Mám je jemné, rovné a málo. Touhle dámou bych se rozhodně neinspirovala. Vždycky jsem chtěla mít dlouhé vlasy, ale nebylo mi dáno. Mám šikovnou kadeřnici, díky které můžu být bez trvalé a obarvit se umím sama. Naštěstí si umím vlasy i upravit, takže nejsou návštěvy kadeřnictví tak časté. Řekla bych, že spousta íčkařek vypadá v 65 mnohem lépe.
Dagmar Bartušková
23.9.2015 09:39
Velké vlasové vypalcování jsem dostala ve Velké módní soutěži, která tady proběhla. Ačkoli byl můj outfit bezchybný, tak se vše zaměřilo na vlasy, někomu vadila délka, jiné zase barva. Tak to holt v životě chodí. Ale, zcela upřímně, dámy, počítala jsem s daleko horším "vysvědčením". Díky. :)))
Zuzana Pivcová
23.9.2015 08:37
Ty názory se střídají jak počasí. Jak je to dávno, co tu byl článek, že je vysoce módní krátký rozcuchaný účes? Nelze to brát jako návod, snad jen informaci, a dělat si podle svého.
Soňa Prachfeldová
23.9.2015 08:37
Ať si každá nosí v čem se cítí dobře. Pokud už jsou vlasy šedivé, tak je to dobré, ale než zešediví zejména u tmavovlásek, nedivím se že se sáhne po oživení a sladění.
Elena Valeriánová
23.9.2015 08:13
Vlasy nosím dlouhé a to Wendy fakt neznám. Nosím je tak z nutnosti, protože je mám nepoddajné a na krátké musím mít trvalou. Nebarvím se, nepotřebuji to. Zatím. Ale docela se mi líbí přirozené šediny. Jen ten drdůlek bych z těch mých žíní nevytvořila.
Alena Tollarová
23.9.2015 07:20
Tak jsem teda zvědavá, jestli budou cvakat fotaparáty, až takové vlasy budu mít i já. To bude tak za dvacet let. Zrovna včera jsem totiž zase zásadně zkrátila asi tak nai 7 cm ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA