Vtipnější vyhrává: Za život
děkuji paní učitelkám
20. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.9.2015 12:46
Lidmilo, jelikož jsem srdcem i duší zemědělec, Tvůj příběh jsem si vychutnala. Doslova jsem měla tu kačenku s klepajícím zobáčkem před očima, dobře jsi to vylíčila. To se nadá vymyslet, to se musí zažít... díky, pobavila jsi mne...
Hana Rypáčková
20.9.2015 21:48
Jsi obětavá.A popsalas to vesele, spíš ti bylo někdy do pláče ne?Já taky chovala zajíčka, co mi děti donesly-málem jsem se zabila, když jsem se mu vyhýbala...Byl z toho monokl.Skončil v Zoo Hluboká.Byl rozmazlený.
Alena Vávrová
20.9.2015 21:19
Lidunko, myslím, že tvůj kachní příběh byl velmi pěknou tečkou za soutěží. Také jsem se pobavila!
Jana Šenbergerová
20.9.2015 20:17
Dostala jsem se k tomu až teď a moc mě tvůj příběh, Lidmilo, pobavil. Navíc mi připomněl, jak jsme v paneláku odchovali dva zajíce.
Zuzana Pivcová
20.9.2015 19:48
Abych řekla pravdu, asi bych taky krmila kachnu "nasucho" a divila se, proč jí to nejde. Nejvíc mě pobavil tehdejší výrok Tvého syna! Ale pobavilo mě celé vyprávění, včetně změny vypravěčky.
Dagmar Bartušková
20.9.2015 19:07
Lýdie, když jsi mi to nedávno vyprávěla, moc jsme se tomu nasmály, vzpomínáš? :)))
Alena Várošová
20.9.2015 17:50
Moc se mi ten Vás příběh paní Lidmilo líbil.Snad nejlepší,co jsem tady četla.Je to za 1 ******
Libor Farský
20.9.2015 15:30
No vida. To by mne také nenapadlo. Dnes se tomu říká nutnost "Celoživotního vzdělávání učitelů".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA