Móda na Hradčanech, Hrabal,
knedlíky - jak se to rýmuje?
19. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.9.2015 20:58
Jsou to krásná setkání, to věřím, Lidmilko, Ty jsi středobod íčka . Bezva.
Alena Tollarová
19.9.2015 14:19
Ahoj holky, tak vy jste čekaly na autobus a já včera na letadlo na Zakyntosu. Měli tam najednou tři letadla a Řekové z toho asi byli tak hotoví, že poslalai 60 kufrů do Ostravy ... Mercedes tam bohužel žádný nepřistál. Kdyby ano, vecpala bych se tam a jela s ním až domů. A vůbec, já chci taky kance! - teda vyfotit se s ním .... bezva jste si to užily!!! přeju vám to všem, moc. papa
VANDA Blaškovič
19.9.2015 08:35
Muselo to být krásné setkání, krásných dam. ..jen se zakousnout...:)) Ahoj všem!
Marie Magdalena Klosová
18.9.2015 23:20
Zdravím vás,Lidmilko,Evo,Maruško a vzpomínám na vaši milou společnost v Poděbradech.Bože,už to je 5 měsíců!mějte se pěkně.mm
Libor Farský
18.9.2015 22:34
Někdy napíši více příběhů z vesnice jménem Řitka, kde mě při vždy něco nepříjemného potkalo. Jednou jak mi při stopování zastavila černá limusina ZIL s policejním doprovodem. Byl to prezident Novotný s gorilami a manželkou, která si chtěla popovídat. Začala: "To mi rádi vozíme študentííí"....
Marie Foltýnová
18.9.2015 22:26
No Radku,řidič nebyl k zahození.A jak se tam hrnula.My bychom ji to přály,ale jsme se o ni bály.Užily jsme si legrace a krásnou procházku lesem.
Eva Balúchová
18.9.2015 21:57
Máš pravdu Radku,stop neschvaluji,ale když už zastavil krásný Mercedes s fešákem za volantem,tak bych i nasedla kdyby mě holky nevytáhly:-)
Radovan Cakl
18.9.2015 21:41
Hezký článek i fotky. Že je Lidmilka odvážná stopařka a Evička se statečně drží stranou, dokládá i fotka z návštěvy kamarádek u nás v Českém ráji: https://www.zonerama.com/radovancakl/Photo/736594/29012107
Zuzana Pivcová
18.9.2015 21:23
Je milé, žes sem dala takové informace, dokreslené fotkami. A těším se, že s obdobnými zážitky vyrukují i další!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA