Lodí západním Středomořím

Lodí západním Středomořím

1. 10. 2015
cestování lodě moře
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Pane Nekvasile, početla jsem si se zájmem od začátku do konce, prima vylíčené cestování .
Jana Šenbergerová
Děkujeme za odkaz na vaše povídky. Fotografie se nám líbily a je škoda, že jste jich alespoň pár nepřidal k článku na i60.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi pěkný článek se zajímavými postřehy z cesty.Také jsem jednou podobnou lodí cestovala celý týden.Poznala jsem hodně přístavů, ale trpím mořskou nemocí a už nikdy bych podobnou cestu neabsolvovala. Jen se mi líbilo, že na lodi fungují veškeré služby včetně sauny, bazénu. Jen jídla jsem moc neužila pro zažívací problémy. .
Zdenka Jírová
Je to zajímavé povídání, měla jsem vždy sen, projet se takovou lodí, ale zůstalo to jen snem. Z Vašeho vyprávění mi ale není úplně jasné, jestli Vám ta cesta splnila Vaše očekávání nebo jste byl zklamán. Ve svých článcích jste většinou pesimista, všímáte si často negativních částí svých výprav.
Miloš Nekvasil
Milé ctitelky a ctitelé, lepší provedení s obrázky v textech najdete na http://www2.biomed.cas.cz/~nekvasil/ Novější později. Miloš Nekvasil
Libor Farský
Hezké, čtivé, poučné!
Alena Várošová
Jů,toi je ale krásná loď a ten článek putování západním Středomořím nemá chybu, super.Moc jsem se pobavila a úsměv mi zůstává i po hodině na tváři.
Jana Šenbergerová
Celou dobu jsme se při čtení smáli, o to víc, když na vámi vykreslených situacích nebylo pro nás nic veselého. Škoda, že tu nejsou i vaše fotografie. Nepochybuji o tom, že bychom se smáli i nad nimi. Váš pohled na svět je naprosto neotřelý, často šokující.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%