V hlavní roli zralá krása
16. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
17.9.2015 07:31
Video se povedlo. Další fota z kavárny jsou umístěna na profilu Radka Cakla v Galerii, pod názvem Písecká brána.
Helenka Vambleki
17.9.2015 00:05
Úžasné...a pokud se bude předvádět i XXL - tak jdu do toho s vámi :-)
Hana Rypáčková
16.9.2015 22:36
Nepomyslila jsem si, když jsem téměř před rokem podpořila Evku jako modelku, že se mi na tomto portále bude tak líbit.Já, které jsem připustila, že po šedesátce začnu o sebe dbát,ale nestihla to, možná po sedmdesátce opravdu začnu.Moc se mi mezi vámi líbí.A mám parfém od Lidmily, moc děkuji, voním všem okolo.
A ze setkání video:
https://youtu.be/1HeTTC8Rufg
Jana Šenbergerová
16.9.2015 21:07
Tak by to mělo být, vždyť nejen názorů, ale i velikostí jsme různých. :-)
Lidmila Nejedlá
16.9.2015 21:06
V Písecké bráně se nám líbilo. Opět zdařilá akce a milí lidé. Jen jsme pořád vybíhaly z brány a vyhlížely pana Horáčka, který slíbil účast. Evička lituje ještě dnes. Maruška uronila i slzu. Zuzko, dáváme Ti zapravdu. Já, Eva B. a Maruška F.
Hana Lancová
16.9.2015 21:02
A ozvu se já. :-))) Při přehlídce ve Zlíně to máme v plánu. Velikosti budou rozličné.
Zuzana Pivcová
16.9.2015 20:40
Byla to velmi pěkná přehlídka ve velmi vkusném prostředí. A teď se budu těšit, že jednou možná zhlédnu módní přehlídku i pro ženy větších a asi i častějších velikostí, která bude mít třeba název "Lady XL". Při které nebude muset žádná návštěvnice přehlídky samé ani portálu i60 vzdychnout a říct: Ano, je to hezké, ale pro mě to není. Troufnou si na to agentura, módní návrháři i modelky? Předpokládám, že se tu ozvou oponentky, ale třeba mi dá někdo za pravdu.
Dagmar Bartušková
16.9.2015 18:20
Přehlídka se povedla, líbily se mi jak modelky, tak i modely. Skvělá atmosféra.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA