O fenoménu ÚŘEDNÍ ŠIML aneb 
Nejsme tu pro srandu králíkům

O fenoménu ÚŘEDNÍ ŠIML aneb
Nejsme tu pro srandu králíkům

15. 9. 2015
Můj příběh úřady
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Janičko Kollinová, přečtěte si na mém profilu článek "O špatném svědomí z té veselejší stránky". V závěru je poučný vtip o ženě a papouškovi, který jsem vyprávěl studentům jako motivační.
Lidmila Nejedlá
Milý Libore, Tvůj článek jsem si přečetla dvakrát. Dnes to vidíš s humorem, ale já vím, co jsi v tom martýriu prožíval a jak jsi se vyrovnával s bezmocností. Máme téměř stejné osudy se samotou, budováním hnízda a bojem proti nesmyslům. Při čtení článku mě popadla lítost, nadšení i obdiv k Tobě. Tak Liborku, hlavně, že je to za námi, a že jsme neuhnuli z přímé cesty. Moc Tě zdravím a za článek děkuji.
Libor Farský
Připomínka na milou písničku - Vodňanský, Zkoumal "Jak mi dupou králíci". Zvuk nutný. https://www.youtube.com/watch?v=pwqTCR3HsY4
Jana Šenbergerová
Moc hezky jste to sepsal Narazit na takového "šimla" kdekoliv se většinou rovná katastrofě. A po těch, jak je známo, je třeba zgruntu uklidit a ničím se nenechat odradit.
Hana Rypáčková
Rychle se snažím nepříjemnosti zamést do koutku a nevracet se k nim.Obdivuji, jak si to všechno pamatuješ...A bereš to s humorem a to je dobře.
Dagmar Bartušková
Ano, většina z nás se s ÚŠ jistě setkala. Libore, pěkné podání.
Zdenka Jírová
oprava: ,,,králíci!
Zdenka Jírová
Pobavilo mě to, protože jsem si vzpomněla na své martýrium v 65.roce, když jsem chtěla vycestovat na pozvání do NSR. Někdy to možná napíši jako příspěvek, ale bude to dlouhé. Děkuji za inspiraci. Ať nám dupou králívi!
Libor Farský
Děkuji Marušce Novotné za souhlas s použitím titulního obrázku z jejího profilu. Nemám na ni přímé spojení.
Libor Farský
Elenko, mám to ošetřeno. Útržek od poštovní poukázky na 2 Kč je nalepen účetních dokladech mé firmy. Tu úřednici jsem později osobně poznal a byla celkem fajn. Nic jsem jí nepřipomínal.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%