Když je mobil moc přechytralý
16. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
16.9.2015 08:00
No vidíte, tablet! Napíši nedám, a on si napíše nemám. Dělá si co chce! :(((
Dagmar Bartušková
16.9.2015 07:54
Také nemám dopustit na můj starý tlačítkový tlf. Ve společnosti se za něj tak trochu stydím, ale s jistotou vím, že když ho někde zapomenu, tak si pro něj mohu s jistotou druhý den dojít. Nikdo ho nechce. "Zaplaťpánbůh"! Mám i nový, super, ale právě je na reklamaci. Zvonění je totiž málo slyšet . Ano, je to dárek od syna. :)))
Zdenka Jírová
16.9.2015 00:12
Plně souhlasím. Dostala jsem moderní telefon jako překvapení k 70.narozeninám. Měla jsem dříve osvědčenou Nokii, s ,kterou jsem si výborně rozuměla. I když jsem dost zarputilá a nedám se jen tak odradit od technického problému, otravovala jsem všechny příbuzné asi dva měsíce s otázkami na jeho zvládnutí. Nakonec jsem si všechny pro mne důležité postupy v telefonu napsala na papír, který jsem si vložila do pouzdra k telefonu a když jsem si nevěděla rady, posloužil "tahák". Dost mi to pomohlo, už ho nepotřebuji. Stejně s láskou vzpomínám na svou tlačítkovou Nokii.Internet stejně na tom novém nepoužívám, protože na něj nevidím.
Miroslav Štorch
15.9.2015 21:31
Úmyslně si nechávám novější tlačítkový mobil Nokia s fotoaparátem a vestavěným rozhlasovým přijímačem. Dotykové mobily mají operační systém Android, který byl u několika známých napaden viry z připojeného internetu. To se mému tlačítkovému mobilu bez Androidu nemůže stát, aby dostal infekci. Úmyslně ho nepřipojuji na internet, i když to umí. Musí být imunní :-) Telefon chci na spolehlivé telefonování a ne na rizikové surfování na internetu. Na to mám tablet - pochopitelně s dotykovým displayem.
Jindřiška Dvořáková
15.9.2015 20:16
Právě jsem ve fázi zvykání si na nový mobil. Výběru čtyř předchozích se ujímal syn a na mně bylo ronění slz , než jsem se s nimi smířila. Tentokrát jsem se vzepřela a vybrala si sama. Takže - mohu si stěžovat sama na sebe, protože ani tento není dokonalý. Zatím mě baví ho prozkoumávat. Musíme si na sebe zvyknout, jiného východiska není.
Naděžda Špásová
15.9.2015 18:35
Stalo se mi to samé, jako paní z Ostravska. To už jsem ale měla dotykový mobil, ale jak se vyjádřil prodavač, pro důchodce. Tak jsem ho ujistila, že to já opravdu jsem. Po 2 letech mi ze dne na den řekl sbohem, takže jsem sbalila manžela a šli jsme koupit nový. A taky jsem na to koukala jak z jara. Po prohlídce více prodejců jsme se vrátili do první prodejny a já si vybrala sice opět dotykáč, ale pro juniory, i když umí víc než ten předtím, stejně využívám jen to, na co stačí můj unavený mozek. Dcera mi tam dala nějaké hry a musím říct, že foťák je prima. Hlavně se nebát.
Alena Vávrová
15.9.2015 15:38
...a proto přeji svému archaickému mobílku s tlačítky ještě dlouhý život...Ámen.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA