Vtipnější vyhrává: Není
nad mužské sebevědomí
11. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
21.9.2015 13:50
Příběh,na který se jen tak lehce nezapomíná.Evo krásně vtipně napsané a s výhrou naprosto souhlasím a gratuliji.Komentáře ty nejsvělejší.
Libuše Křapová
21.9.2015 08:47
Evi, četla jsem až teď. Vyhrála jsi právem, ten tvůj příběh je neskutečný a umíš to podat. Ještě že jsou i ti druzí muži, s MM máme prostě štěstí, že jsme je potkali :-)))) A vůbec, tady je pořádných chlapů přece víc - Radek, Libor, Tomáš atd.
Alena Tollarová
20.9.2015 23:39
Tak jsem si konečně přečetla vítězný příspěvek a musím říct, že slzím. Nejen nad původním textem, ale při pročítání následné konverzace. Evi, to je dobře, že jsi zpátky v tak velkém stylu. Muži pořádají ankety na téma co se jim nelíbí na ženách a přijdou tak akorát na nehty a leopardí vzory. Což takhle udělat průzkum, co nám se nelíbí na mužích? sorry, Libore a Tomáši :)
Libor Farský
14.9.2015 13:51
Děkuji též Haničce Š. a Zuzce za podporu a jako MMka se vracím k původnímu tématu článku Evičky M. Chci vám totiž připomenout, že toto není první zkušenost Bertice se seznamováním, kterou nám tak vtipně vylíčila. Mrkněte se na její profil a příběh "Můj nejsilnější zážitek roku, který mohl být i posledním". Ten by také klidně mohl být soutěžním. Příležitostně přispěji i já svým zážitkem s pokusem o seznámení se na inzerát, který sice nevyšel, ale pobavil mne.
Marie Magdalena Klosová
12.9.2015 22:51
Vracím se k Tomášovu příspěvku a potvrzuji,že existují i muži jiného druhu,pravidelně se myjí /i zuby/,dokonce mají i své oblíbené vůně.A někteří nejsou zadaní.Měla jsem na jednoho takového štěstí v seznamce,je to zrovna teď 5 let.A Evě její zkušenost nezávidím.Rande je třeba domlouvat na neutrální půdě,s možností odejít třeba po 10 minutách.Hodně štěstí,nezadaní!mm
Zuzana Pivcová
12.9.2015 20:32
To je zvláštní debata, pátrám, z čeho se vlastně vyvinula. Z toho, jak na někoho reaguje pejsek, co mu dává najevo svým olíznutím? Myslím, že není dobré striktně popírat něčí názor a proti němu stavět svou pravdu jako obecně platnou. Tak třeba já mohu za sebe říct, že pejska nemám, a když přijedu v létě do Týna, tak náš pan nájemník má dva
psy (viz článek Boban a Denny jsou tak trochu naši/Můj příběh) a starší Bobánek je smutnější a méně dravý a tím pádem trochu odstrčenější než Denny, ale najednou ke mně přijde, láskyplně mi položí hlavu do dlaní a začne mi je olizovat, přitom se mi dívá do očí a tak si tam tiše povídáme, jaký je to úžasný zlatý pes, a asi mu ani nevoním, ani nepáchnu, je to kontakt na citové bázi. Borek má rád zvířátka a ta to logicky vycítí a umějí mu to oplatit. A tu poznámku o ženě bych nechala zcela bez komentáře, pro mě byla naprosto nevinně vtipná, že pejsek ví, že nemá konkurenci. Ale hodně oceňuji, jak se Tě ženy zastaly, Ty Méďo z Brlohu. :-)
Hana Šimková
12.9.2015 19:08
Všechno jsem si přečetla souhlasím s panem Liborem. Ne jen, že má smysll pro humor , ale moc hezky o psíkách píše. Přeji Vám pana Libore, aby Vás Váš pes olizoval ještě dlouho.
Libor Farský
12.9.2015 13:49
Eli, Hani a Evi, děkuji. A Květuško klídek. Slíbuji, že Vás olíznout nepřijedu. Ben je stejného názoru, právě jsme to spolu konzultovali.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA