Vtipnější vyhrává: Není
nad mužské sebevědomí
11. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
12.9.2015 13:18
Mně na Libora Květo nesahej, velice si jej od začátku jeho " působení" na íčku vážím. Je nejen velice moudrý, má velký smysl pro legraci a jak píše Hanka, skláním se i já před tím, jak zvládl těžkou dobu, kdy zůstal s dětmi sám. Už dlouho zde byla pohoda, nezačínej prosím vytvářet hustou atmosféru....
Hana Rypáčková
12.9.2015 10:04
Mně taky zajímá koho co Libor olizuje a kým je olizován, protože je to můj kamarád z íčka/Olizuji lžičku od jogurtu a pes vylizuje kelímek./Vážím si Libora už jen pro to, jak vychoval své syny k lásce. Táta-máma je skvělý. Dobrý učitel a má smysl pro humor, pere se se životem jako my.
Květoslava HOUDKOVÁ
12.9.2015 04:04
Pane Libore, každý má svůj názor, polemizovat s Vámi nechci - o pejskách, ani o jiném. A jestli Vás olizuje nebo ne žena, těžko koho zajímá.
Marie Foltýnová
11.9.2015 23:46
Fuj.Když to čtu,tak cítím ten pach žluklého potu,jak píšeš.A to visící beztvaré pozadí,tak to jsem ráda,že jsi ho takto odpálkovala.On si ještě dovolí říct,že je ho pro Tebe škoda a Bertíka-šampiona nazve čoklem.To je nelida.
Libor Farský
11.9.2015 23:38
S Květou si dovolím nesouhlasit. Olizováním pes především vítá svého pána a je to stejně miloučké přivítání jako polibek od ženy. Kdykoliv jsem vystupoval z auta, vítali mě tak oba kluci. Bertík letošní vedra nepřežil, zemřel stářím a Ben měl také namále, přestal i žrát. Nevíme, jak je starý, máme ho z útulku, ale veterinář říkal něco o červených krvinkách a dával mu už jen pár dnů. Díkybohu se mýlil, jakmile vedra skončila, dostal se z toho a už mě zase chodí olizovat. Dělá mě to šťastným a on to dobře ví, protože vidí, že mě žádná žena neolizuje. A podívejte se na záběry Evičky, kde Bertík olizuje postižené děti. To určitě nedělá proto, že by mu smrděly, je to projev dobrého srdéčka psíka i jeho paničky.
Eva Mužíková
11.9.2015 21:05
O tom ty naše soutěže jsou, pobavit a pohladit na dušičce Soni. Mám radost.
Eva Mužíková
11.9.2015 20:12
Nojo, Elen má Libore pravdu, kdo nezkusí, nedozví se:(((( Já jsem tenkrát doufala, že si doopravdy ani nelíznul, jen se přiblížil.....Tebe By Libore určitě přivítal vřele / i já/.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA