Jak vařily naše prababičky:
pravá hlemýždí delikatesa

Jak vařily naše prababičky:
pravá hlemýždí delikatesa

20. 10. 2014
gastronomie recepty
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Před několika lety mě dvě kamarádky pozvaly na dovolené ve Francii na večeři (obvykle vařím já, tohle bylo na oplátku k mým narozeninám). Jako předkrm byly (češtináři prominou, ale už byly mrtvý :-)) ) šneci. No, nic moc, ale v nádivce byl česnek, tak se to dalo sníst. Ovšem do oblíbených pochoutek jsem je nezařadila.
Jana Šenbergerová
Pro mě časově i energeticky příliš náročné, ale v restauraci bych si to s chutí dala. Kdysi jsem si hlemýždě v restauraci objednala. Když mé spolustolovnice uviděly na talíři hlemýždí skořápky, málem jim vypadly oči z důlků, ale mně náramně chutnalo. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%