
Jak vařily naše prababičky:
pravá hlemýždí delikatesa
20. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
20.10.2014 19:38
Před několika lety mě dvě kamarádky pozvaly na dovolené ve Francii na večeři (obvykle vařím já, tohle bylo na oplátku k mým narozeninám). Jako předkrm byly (češtináři prominou, ale už byly mrtvý :-)) ) šneci. No, nic moc, ale v nádivce byl česnek, tak se to dalo sníst. Ovšem do oblíbených pochoutek jsem je nezařadila.
Jana Šenbergerová
20.10.2014 17:30
Pro mě časově i energeticky příliš náročné, ale v restauraci bych si to s chutí dala. Kdysi jsem si hlemýždě v restauraci objednala. Když mé spolustolovnice uviděly na talíři hlemýždí skořápky, málem jim vypadly oči z důlků, ale mně náramně chutnalo. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA