Železniční pokladnice v Chomutově

Železniční pokladnice v Chomutově

4. 9. 2015
Můj příběh vzpomínky železnice
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Dneska jsem se dověděla, že pokladnice bude otevřená pro veřejnost od 1.6. do 1.10.2017 vždy od čtvrtka do neděle. http://www.ntm.cz/Chomutov
Hana Rypáčková
Taky jsme pro děti vyhledávaly jízdy mašinkou, nic moc jim to neříkalo."Kdy tam budem?" mě nadzvedlo. Ale já se ráda svezu."Babička plápolá" je komentář mého návratu do dětství...A puntíkatá tvář od sazí při vyklánění se z okna.Babička hrozí, že bude vypálené oko jiskrou.
VANDA Blaškovič
Jako malá holka jedu s rodiči na prázdniny k babičce. Stojím u otevřeného okna . Najednou proud jisker vylétne z komína lokomotivy a rovnou na mně. Jak je to dávno...., ale ta jedna jizva na paži je stále vidět....už bych si na tu příhodu ani nevzpomněla, nebýt Tvého hezkého čtení, děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Mám mašinky moc ráda a ráda si vzpomenu na dobu kdy vlak byl tažený parní lokomotivou.Před 5 léty jsem se zúčastnila jízdy historickým vlakem z Plzně do Lužné u Rakovníka.Tolik krásných parních lokomotiv na jednom místě jsem nikdy neviděla.
Jana Šenbergerová
Krásné povídání. A ty mašinky! Ať chceš nebo nechceš, vyvolají vzpomínky.
Alena Vávrová
Pěkný výlet! Svět mašinek na páru mě také oslovuje. Ještě pamatuji i nejednu sazi v oku. Tchán byl traťmistr a často vyprávěl, jak "na železnici, dějí se věci..." ;-). I mezi přáteli mám pár bývalých příslušníků modré armády.
Miluše Hasenohrlová
Alenko, bydlím tak blízko a nevím,že v Chomutově je depozitář těchto mašinek !Povedené fotečky.A to tričko s i60 má docela slušnou "figuru" i zezadu :-)))
Zuzana Pivcová
Vlaky miluji a exponáty starých lokomotiv obzvláště. Obdobné muzeum je i v Proře na Rujaně. Mrzelo mě, že se nemohlo do lokomotiv vlézt. :-) Tvé fotky jsou dostatečně výmluvné a technické kvalitě v takovém případě zase nepřikládám takový význam.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%