Můj tip na výlet: Rejvíz
4. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
4.9.2015 23:49
Zdeni, tvoje galerie Rejvíz je parádní a pěkně doplňuje, o čem píšu.
Jana Šenbergerová
4.9.2015 23:10
Mám radost, že se našlo tolik příznivců Rejvízu. Teď v létě je tam na mé gusto trochu moc rušno, pro mě je nejkrásnější, když osiří parkoviště a jen sem tam narazíte na pěší turisty. Elen, mám to auto na více záběrech, ale číslo nečitelné. Byli jsme tam v pátek 21. srpna. Zdeni, Lurdskou jeskyni jsme navštívili v rámci jiného výletu. Těším se na tvoje fotky, moje nic moc.
Zdenka Žichovská
4.9.2015 22:14
Jano, moc hezky popsané místo, které též ráda navštívím v každé roční době - pěšky, na kole i v zimě na běžkách, pokud je sníh. Přidám ještě jeden tip - letos v srpnu jsme se prošly (jen holky) k Lurdské jeskyni, není to daleko - více ve fotogalerii Rejvíz na mém profilu.
Hana Rypáčková
4.9.2015 20:54
Zopakovala jsem si Rejvíz, jak jsi to hezky popsala.Byla jsem jím nadšena, vůbec celými Jeseníky....mají tolik společného se Šumavou, ale mají vyšší vrcholy...
Radovan Cakl
4.9.2015 15:33
Po tom výletu na Říp jsem si říkal, že si dám pár dní pohov. A ejhle. Po dvou dnech další fajn výlet s hezkým popisem i fotkami a nohy vydržely ;-)))
Dana Kolářová
4.9.2015 13:30
Janičko, děkuji za reportáž o Rejvízu doplněnou krásnými fotkami. Ráda jsem si připomněla krásu krajiny, kdysi dávno jsem zde týden pobývala a moc se mi rekreace líbila.
VANDA Blaškovič
4.9.2015 11:22
Jano, krásný výlet! Mně se ovšem nejvíce líbí ten malý hřbitůvek...tak si říkám, neměla bych se nad sebou trochu zamyslet??.......:)
Alena Vávrová
4.9.2015 10:12
Četla jsem to již v noci, mně by se tam také líbilo. Je u nás tolik krásných míst! Díky za přiblížení dalšího z nich. Úvodní fotka je moc krásná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA