Můj tip na výlet: Rejvíz

Můj tip na výlet: Rejvíz

4. 9. 2015
cestování naše tipy výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Zdeni, tvoje galerie Rejvíz je parádní a pěkně doplňuje, o čem píšu.
Jana Šenbergerová
Mám radost, že se našlo tolik příznivců Rejvízu. Teď v létě je tam na mé gusto trochu moc rušno, pro mě je nejkrásnější, když osiří parkoviště a jen sem tam narazíte na pěší turisty. Elen, mám to auto na více záběrech, ale číslo nečitelné. Byli jsme tam v pátek 21. srpna. Zdeni, Lurdskou jeskyni jsme navštívili v rámci jiného výletu. Těším se na tvoje fotky, moje nic moc.
Zdenka Žichovská
Jano, moc hezky popsané místo, které též ráda navštívím v každé roční době - pěšky, na kole i v zimě na běžkách, pokud je sníh. Přidám ještě jeden tip - letos v srpnu jsme se prošly (jen holky) k Lurdské jeskyni, není to daleko - více ve fotogalerii Rejvíz na mém profilu.
Hana Rypáčková
Zopakovala jsem si Rejvíz, jak jsi to hezky popsala.Byla jsem jím nadšena, vůbec celými Jeseníky....mají tolik společného se Šumavou, ale mají vyšší vrcholy...
Radovan Cakl
Po tom výletu na Říp jsem si říkal, že si dám pár dní pohov. A ejhle. Po dvou dnech další fajn výlet s hezkým popisem i fotkami a nohy vydržely ;-)))
Dana Kolářová
Janičko, děkuji za reportáž o Rejvízu doplněnou krásnými fotkami. Ráda jsem si připomněla krásu krajiny, kdysi dávno jsem zde týden pobývala a moc se mi rekreace líbila.
VANDA Blaškovič
Jano, krásný výlet! Mně se ovšem nejvíce líbí ten malý hřbitůvek...tak si říkám, neměla bych se nad sebou trochu zamyslet??.......:)
Alena Vávrová
Četla jsem to již v noci, mně by se tam také líbilo. Je u nás tolik krásných míst! Díky za přiblížení dalšího z nich. Úvodní fotka je moc krásná.
Zuzana Pivcová
Omlouvám se, Jano, ještě jsem Ti trochu napsala do vzkazů.
Naděžda Špásová
Hezké povídání i fotky. Škoda, že je to tak daleko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%