Plavečky! Že by tip na
další módní přehlídku?

Plavečky! Že by tip na
další módní přehlídku?

28. 8. 2015
koupání móda
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Mám v notebooku taky něco na pláže - specielně pro seniorky. Přepošlu to některé kamarádce, která mi poskytla mail - snad to bude umět poslat i do "í"čka = pro všechny (já toto bohužel neumím). Bude-li dlouhá zima a k tomu šikovné české ručičky, fantazii se meze nekladou. A komu už jen překáží nějaká "mučidla", sdělte ,zda byste je mohly věnovat dětským skautským skupinám - určitě by je dále "dědily" děti mladší - díky (za vnoučata = nyní již vedoucí skupin).
Alena Tollarová
Jedna zájemkyně o přehlídku v plavkách tu byla, ale můj případ to tedy není. Jinak ale článek se mi moc líbí, je napsaný Vando tak lehkým perem, že mám docela chuť Tě následovat a navěsit svoje plavkové propriety na šňůru a seřadit botičky a vyblejsknout. Koupila jsem si teď dvoje nové plavečky k moři a ještě jsem je neměla, úúú. Jenže mám pocit, že jsem jako soudek a potřebovala bych ta mučidla. Tak asi začnu tím sm ... :)
Hana Rypáčková
Pěkně jsi se Vando "odhalila".Teprve letos jsem tak jako dost užila letní / ne přímo plážové/ oblečení, díky pravému létu.K moři na týden či dva už pestrý výběr není žádoucí navíc ráda minimalizuji věci potřebné k životu.Plavky jsem letos taky postrádala -před bouřkou jsme rychle balili věci, naházeli do kočárku a já postrádala jednu polovinu plavek.Po bouřce doma při rozvěšování na balkon jsem na to přišla, ta dražší část mi chyběla. V bláhové naději jsem se vydala zpět a nějaký hodný člověk je pověsil na větev, zablácené, ale byly to mé drahé chlívečky.....
Vladka Steinová
Vando, zajímavý sujet, pěkný článek a krásné fotky.
Jana Šenbergerová
Vando, ty rozhodně nezapřeš, že jsi vodní paní. Panna mi přišlo trochu nepatřičné, ty nejsou dost zkušené. Já letos na sobě plavky neměla ani jednou, nevejdu se do nich a nepovedlo se mi koupit, co by se mi líbilo. Asi jsem se dost nesnažila. Ty by ses letos určitě vyžívala v jednom našem sekáči. Celé léto úžasná přehlídka plážových modelů. Všechny vodomilky si tu určitě přišly na své. Já jen obdivovala, dávám přednost suchozemským záležitostem. Tu tvou bílou vyšívanou halenku přes plavky a květovaný pléd bych ale brala. :-) Mučidla máme v parku dětského sanatoria. Jsou zadarmo přístupná po celý rok. Sem tam na nich také zalaškuji, ale hlavně se doma kamarádím s pěti Tibeťany, ti mi dají do těla ažaž. Pěkně jsem si početla a znovu si uvědomila své "slabiny", a to přeneseně i doslova. :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%