Kabelky pro veletrh 
cestovaly na motorce

Kabelky pro veletrh
cestovaly na motorce

25. 8. 2015
Můj příběh veletrh výstavy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Zuzko, já se omlouvám. Jako obvykle jsem v závěru zapomněl na smajlík. Velmi oceňují Tvoji a Jirky Libánského akci s dopravou kabelek do JČ. Samozřejmě neočekávám, že by se z chamtivé ženy stala altruistka. A už vůbec ne, že by požádala pana Libánského o projíždku na motorce. Nicméně je tu jeden pozoruhodný moment. Včera jsem zahlédl na internetu článek s názvem: „Jana Nečasová souzena nebude, Petr Nečas vzal všechnu vinu na sebe.“ Neotevřel jsem ho, už mě to nebaví. Ale stejně, k čemu potřebuje evidentní heterosexuál 7 drahých kabelek? SMAJLÍK
Dana Kolářová
Zajímavá reportáž o zajímavé akci.
Hana Rypáčková
V kabelkách dost dobrá nejsem a stejně stále v rodině putují, myslím, že na to stačíme samy holky."Jé, ta se mi líbí" a je vymalováno.Jsem pro sdílení věcí...
Zuzana Pivcová
Pro mě je důležitý můj pocit, že chci něco dát. Tak to udělám. Co se s tím děje dál, to už je vnitřní problém někoho jiného, tak se tím nezabývám.
Květoslava HOUDKOVÁ
Kdyby všichni vrátili, co nakradli, tak by se pro děti a seniory v domovech, i osoby ZTP nemusely pořádat charitní akce, po nichž se ze získaných peněz neprokázaná část záhadně "někam vytratí".
Libor Farský
Zuzko, měl bych výborný nápad. Nemohla bys se spojit s organizátory té kabelkové akce a doporučit jim, aby se zkusili obrátit s prosbou na Janu Nečasovou. Třeba by uvítala možnost zlepšit si v médiích pověst jako ušlechtilá dárkyně. A co Jiří? Svezl by ji také na té skvělé motorce? K tomu nápadu mě inspirovala Tvá akce v ČB a následující článek, z něhož část teď ocituji: Od začátku roku 2012 do poloviny roku 2013 přijala Nagyová, dnes Nečasová, podle obvinění 7 náhrdelníků za více než 3 miliony korun, čtvery hodinky za téměř 1,2 milionu korun, 3 kožichy v ceně přes milion korun, sedm kabelek za 935 tisíc korun či troje náušnice za 730 tisíc korun. Zdroj: http://www.lidovky.cz/tri-kozichy-za-milion-ci-sedm-kabelek-podivejte-se-co-dostala-nagyova-1iu-/zpravy-domov.aspx?c=A150612_170626_ln_domov_sk
Lidmila Nejedlá
Nepřehlédnutelní jste všichni tři. Ty, Zuzka i ta motorka. Tak ať se daří.
Elena Valeriánová
Kabelky jsou moje libůstka (letos jsem si koupila tři), nevyhledávám značky, ale musí se mi líbit. Protože většinou sebou mám i foťák, tak jsou to kabelky obyčejně větší, musí se mi tam ten foťák vejít. Pokud nějakou už nechci a ještě vypadá k světu, tak ji jednoduše někomu daruju a nebo ji položím na lavičku v autobusové zastávce. Myslíte, že tam zůstane? Je fakt, že je nenosím do roztrhání těla :-) Pane Libánský hezky jste to přirovnání napsal, nekdo je fakt osobnost - ať žena či mašina. A lidé to vycítí.
Jana Šenbergerová
Mohu potvrdit, že nepřehlédnutelné jsou obě. :-)
Hana Šimková
Ano Zuzanka je nepřehlédnutelná.Jak vypadá motorka nevím, není na obrázku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%