Kabelky pro veletrh
cestovaly na motorce
25. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
25.8.2015 11:33
Zuzana spolehlivě přitáhne pozornost reportérů i fotografů na každé akci, ke které se, byť jen letmo, přichomýtne. Ani za tolik let, co pozoruji tento jev, to neumím zdůvodnit.
Podobně budí pozornost lidí i médií moje motorka. To proto, že je nepochybně jednou z nejhezčích a nejzajímavějších v této republicei. Doslova výstavní kus.
Tak že by i Zuzana? :-)
Jana Šenbergerová
25.8.2015 11:10
Čas od času si koupím jednu univerzální, která se dá nosit kamkoliv. Nesmí být moc velká a musí se mi do ní vejít všechno, co potřebuji. Tohle je určitě zajímavá akce, ale já své kabelky nosím až do úplného zničení a teprve pak je s těžkým srdcem vyhazuji, povede-li se mi koupit jiná s podobnými parametry.
Květoslava HOUDKOVÁ
25.8.2015 11:09
Ahoj Olgo - já mám k bytu v Pečováku ještě úložnou místnůstku a dokážu-nejméně 1x/rok "probrat" a nepotřebné vyhodit. Zde bydlící ženy mají ještě ve skříních oblečení po svých manželích (léta zesnulých) - ale stěžují si, že mají málo místa! Vzpomínky být mohou - ale skladovat kvůli tomu zbytečné - proč ??
Olga Štolbová
25.8.2015 09:24
Také mám pár kabelek, které už dlouho nenosím, ale je mi líto se s nimi loučit, protože "co kdyby", móda se mění tak rychle. A také, ke každé se váže nějaká vzpomínka....*****
Květoslava HOUDKOVÁ
25.8.2015 08:44
Sbírají se staré mobily (v ZOO Praha - pomoc gorilám), tak proč ne kabelky. Navrhněme to naší redakci - a třeba už 15. záři při akci v "Písecké bráně" by se to mohlo uskutečnit. Já to zkusím navrhnout i klubu maminek v našem městě. A jaká organizace se pak stará o poctivé rozdělení peněz konkrétním dětem? Jsem proti tomu, aby se peníze zasílaly na "nějaká konta" (bůhvíkam by přišly?) Kdysi paní z Plzně dala oblečení při povodni 2002. Pak byl v TV rozhovor s vedoucí Charity a ta "chudinka" měla na sobě darovaný kabát . Paní ho poznala podle atypických knoflíků!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA