Návštěva šumavské vesničky Buk
24. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Hudeček
13.1.2016 07:31
My s manželkou Šumavu milujeme a každý rok minimálně jednou musíme ochutnat atmosféru. Vloni jsme vyšlapali až na Boubínskou rozhlednu.
Dana Kolářová
26.8.2015 12:45
Čtu, dívám se a tiše sním, že ta krásná místa nejen virtuálně uvidím. Děkuji za příjemnou chvilku.
Alena Vávrová
26.8.2015 12:27
Hančí, jsem ráda, že jsem to tu ještě zastihla, byla jsem pár dní pryč. Dýchá z toho štěstí a pohoda. Přeji ti ještě hodně takových pěkných pobytů za souznění s přírodou.
Olga Štolbová
25.8.2015 20:52
Hani děkuju, hlavně, že se vám tam líbí, že Honzík i Venda jsou spokojení a Ty máš dobrou náladu. Asi jsem trochu "vlezlá", ale nezlobíš se, že? Přeju krásný zbytek dovolené...*****
Libor Farský
25.8.2015 16:23
Bezva náladovka, Haničko. Tak akorát pro mé momentální duševní rozpoložení.
Hana Rypáčková
25.8.2015 12:16
Olinko, moc jsme daleko nejezdili, jen se přiblížili do okolí .K Buku patří řada samot,kde úplně skončil život a později si domky opravili lufťáci. Vede tudy červená a žlutá na Boubín.Je strmá.Ráno jsem vypadla s Vendou a večer zase-to je mi moc neobvyklé být v přírodě, kdy je pěkné světlo.Hospůdka U Jéni fungovala skvěle a pobavili jsme se s místními.Konala se přednáška Lenky Ovčáčkové, promítal se její film Hluboké kontrasty - o soužití Čechů, Němců a Rakušanů .Má v nedalekém Lazišti chalupu a zná se se starostou, ten je velmi schopný člověk.Prostě jsme vedli venkovský život, budili nás kohouti , ale spát jsme se slepicemi nechodili.Přijel za námi syn na motorce a pobyl.Venda je všude jako doma, měl oplocenou zahrádku a hlídal.Určitě se mu stýská. Nám taky.Ale máme tu Honzíka a není čas na stýskání.
Radovan Cakl
25.8.2015 11:13
Hezké seznámení s malebným koutem Šumavy. Slovem, videem i zdařilými fotkami.
Olga Štolbová
25.8.2015 09:46
Hani, úúúžasné fotky. Po Tvých obrázcích by určitě hrábly i noviny, nebo časopisy. Popis vesničky je zajímavý, ale protože jsem zvědavá baba, zajímalo by mě, jak a kam jste chodily na výlety, co se vám přihodilo zajímavého, co vás překvapilo, jak reagoval pejsek na dovolenou v novém prostředí a tak...Fotkami a videem jsem nadšená. *****
Eva Balúchová
24.8.2015 22:04
To musela být oddychová dovolená v krásné krajině.Původní obyvatelé tam asi neměli lehký život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA