Magazín i60 po prázdninách: nové
soutěže, tipovačka, módní přehlídky
30. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
bohuška černá
9.9.2015 15:16
Moc mě mrzí, že jsem v době Babího léta na cestách. Modelky jsou krásné, sympatické, úžasné. Doufám, že bude alespoň nějaký malý záznam
Hana Čadová
31.8.2015 21:37
Ano "íčko" žije! Je moc hezké, co redakce pro seniory dělá. Určitě se přijedu na Babí léto v pohybu podívat!
Květoslava HOUDKOVÁ
31.8.2015 18:00
Pojedu "fandit" manekýnkám i do Liberce - na 2 dny/výlet - nocleh mám zajištěn, doprava Student agency, jen se těším. Též do Zlína výlet bude - vlak, nocleh již rezervován.
Květoslava HOUDKOVÁ
31.8.2015 14:22
Do Písecké brány taky přijedu - už jsem odřekla "psí MŠ" a věřím v pohodový den a milá setkání. Přivezu s sebou nabídku dotovaných pobytů od CK : "Týden s polopenzí a procedurami" za Kč 2990,-- /relaxační (já pojedu do K.Varů) Dík redakci i čtenářům = "í"čko žije !! A fandovství našim manekýnkám znamená i další tipy na výlety - super.
Jana Šenbergerová
31.8.2015 14:00
Aby to redakce věděla, i já se připojuji k díkům za to, co pro "stařenky a stařečky" dělá, o seniorech ani nemluvě. Všem, kteří se aktivně zapojí, přeji úspěch, těm ostatním příjemnou zábavu. :-)
Olga Štolbová
31.8.2015 13:47
Milá redakce,díky. Ani nevíte kolik radosti přinášíte nám, stařenkám a stařečkům. Vždyť my s Íčkem mládneme a to je moc prima. Do Písecké brány se těším, tam nás zas bude...*****
Jarmila Komberec Jakubcová
31.8.2015 11:38
Portál i60 patří mezi nejlepší portály pro seniory.Tím, že se neustále "něco děje" tak se stále víc a víc lidí zapojuje do různých aktivit a již i řada mých známých se zaregistrovala.I já se stávám "závislou".Každý den si webovku otevřu abych byla v obraze.Za to redakci moc děkuji.
Zuzana Pivcová
31.8.2015 10:53
Když se uvolním dřív v práci, tak se tam taky přijedu ráda podívat. To je dobře, že je to takhle odpoledne.
Hana Rypáčková
31.8.2015 07:38
Hurá, Babí léto stihnu, oční mám dopoledne.Doufám, že se konečně s vámi přítomnými na přehlídce uvidím!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA