Magazín i60 po prázdninách: nové
soutěže, tipovačka, módní přehlídky

Magazín i60 po prázdninách: nové
soutěže, tipovačka, módní přehlídky

30. 8. 2015
čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
bohuška černá
Moc mě mrzí, že jsem v době Babího léta na cestách. Modelky jsou krásné, sympatické, úžasné. Doufám, že bude alespoň nějaký malý záznam
Hana Čadová
Ano "íčko" žije! Je moc hezké, co redakce pro seniory dělá. Určitě se přijedu na Babí léto v pohybu podívat!
Květoslava HOUDKOVÁ
Pojedu "fandit" manekýnkám i do Liberce - na 2 dny/výlet - nocleh mám zajištěn, doprava Student agency, jen se těším. Též do Zlína výlet bude - vlak, nocleh již rezervován.
Květoslava HOUDKOVÁ
Do Písecké brány taky přijedu - už jsem odřekla "psí MŠ" a věřím v pohodový den a milá setkání. Přivezu s sebou nabídku dotovaných pobytů od CK : "Týden s polopenzí a procedurami" za Kč 2990,-- /relaxační (já pojedu do K.Varů) Dík redakci i čtenářům = "í"čko žije !! A fandovství našim manekýnkám znamená i další tipy na výlety - super.
Jana Šenbergerová
Aby to redakce věděla, i já se připojuji k díkům za to, co pro "stařenky a stařečky" dělá, o seniorech ani nemluvě. Všem, kteří se aktivně zapojí, přeji úspěch, těm ostatním příjemnou zábavu. :-)
Olga Štolbová
Milá redakce,díky. Ani nevíte kolik radosti přinášíte nám, stařenkám a stařečkům. Vždyť my s Íčkem mládneme a to je moc prima. Do Písecké brány se těším, tam nás zas bude...*****
Jarmila Komberec Jakubcová
Portál i60 patří mezi nejlepší portály pro seniory.Tím, že se neustále "něco děje" tak se stále víc a víc lidí zapojuje do různých aktivit a již i řada mých známých se zaregistrovala.I já se stávám "závislou".Každý den si webovku otevřu abych byla v obraze.Za to redakci moc děkuji.
Zuzana Pivcová
Když se uvolním dřív v práci, tak se tam taky přijedu ráda podívat. To je dobře, že je to takhle odpoledne.
Dana Kolářová
Ať se daří redakci, soutěžícím i modelkám.
Hana Rypáčková
Hurá, Babí léto stihnu, oční mám dopoledne.Doufám, že se konečně s vámi přítomnými na přehlídce uvidím!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%