Miroslav Donutil:
Moje velká seriálová role
21. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
23.8.2015 14:56
Asi půjdu proti proudu, já pana Donutila ráda nemám a na seriál se nijak netěším, jak to není původní český seriál, tak mám obavy, že se to bude podobat více originálu než naším reáliím. Uvidíme, dívat se nemusím, tak o nic nejde.
Zdenka Jírová
21.8.2015 22:48
Pana Donutila mám ráda, pouštím si na kazetách jeho vyprávění často, takže některé pasáže zná nazpaměť Má velmi příjemný hlas a poutavě vypráví. Na jeho seriálovou postavu jsem opravdu zvědavá, doufám že se seriál přizpůsobí českému lépe moravskému naturelu a nebude doslova kopírovat originál.
Květoslava HOUDKOVÁ
21.8.2015 21:18
Pokud nový seriál bude mít opravdu "pouze" 16 dílů, tak to by šlo (p.Dietl míval 13). Podívám se - porovnám třeba s Doktorem z hor + přičtu-li oblibu p. Donutila mohlo by být zajímavé (záleží ještě, co vše scénář k tomu semele ?)
Vladka Steinová
21.8.2015 16:31
Seriálů v TV bylo, je a bude jistě hodně, dobrých i špatných,je třeba si vybírat.16x usedneme v pátek k TV, někdo ano, někdo ne a uvidíme. Dle malých upoutávek TV ČT1 není možno mnoho posoudit.Nechme se od září překvapit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA