Vaše krásné snímky aneb
Co se do FOTO dne nevešlo I.

Vaše krásné snímky aneb
Co se do FOTO dne nevešlo I.

19. 8. 2015
fotogalerie fotografie fotografování
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Díky děvčata , potěšily jste mě, že se fotky líbí, každá,ý máme k fotkám niterný vztah, vypovídají naše vidění toho, kde se právě nacházíme a je moc milé se o to potěšit i s druhými. Vždy žasnu nad nápady druhých a co vše a jak se dá nafotit a nemusí být určitě na to ta nejdražší technika - je to focení z radosti o pohodě o mžiku okamžiku ..
Alena Tollarová
Určitě je to dobrý nápad a podívání na fotky je zpestření mezi čtením textů. Lidmilo, pokud já vím, tak fotky z archivu se využívají. Aspoň teda jedna moje se ocitla jako doprovod článku. Sice bez uvedení autora, ale mě to potěšilo i tak. A ještě Lidmilo, jen foť dál.
Lidmila Nejedlá
Možná by se fotografie mohly využít k článkům takových neumělů, jako jsem já a označit je jménem autora. Mně by potěšilo, kdyby třeba Sonina fotografie zdobila některý z mých budoucích článků.
Zdenka Jírová
To je moc dobrý nápad. Chválím redakci.
Eva Balúchová
Obdivuji naše fotografy.Všechny fotky jsou krásné a redakce měla výborný nápad nám je ukázat. Vím,že to není soutěž,přesto chci napsat,že fotka "Řeka Bílina"je mému srdci nejbližší.
Hana Rypáčková
Je to velmi zajímavé.První snímky?Soňo- vedeš.A čím je ten rozdílný formát?
Dagmar Bartušková
I když jsem zatím neposlala ani jeden snímek, tak tento nápad potěší.
Soňa Prachfeldová
Milá redakce, myslím, že potěšíte mnoho fotografů amatérů. Mám velikou radost a děkuji !
Miluše Hasenohrlová
Výborný nápad, chválím redakci.Třeba se tady i najdu :-))
Olga Štolbová
Také chválím, máme to tolik šikovných fotografujících lidiček. Občas udělat podobnou výstavu bude prima. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%