Při pochodu hrdosti sexuálních
menšin šlo Prahou 10.000 lidí

Při pochodu hrdosti sexuálních
menšin šlo Prahou 10.000 lidí

15. 8. 2015
festival vztahy a sex
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radek Otáhal
Po návštěvě veřejných pánských záchodcích, na dámských jsem nikdy nebyl, některé z vás dámy, by přehodnotily toleranci.
Alena Várošová
Jano,taky mě to napadlo,ale ti gladiátoři,měli aspoń vypracovsné svaly a těla..Rozhodně karneval v Riu to je nádhera,to taky sedím a hledím na ty překrásné kostýmy,ověnčené vozy paráda.
Dagmar Bartušková
Já si za svým stojím. Srovnání se zralými modelkami je zcela mímo mísu.
Libor Farský
Mně je to fuk.
Alena Várošová
Taky se mi nelíbí nějaké zviditelňování.At´jsou jací,tací jede to mimo mě,pokud na sebe neupozorňují na veřejnosti,je to jejich věc.Znám také matku,která má takto zaměřeného syna a žije s přítelem a má jej snad zabít?.Všechny na to v práci připravila a řekla o co jde,než se ji budou ptát.Vím,že je to těžké.
Jana Šenbergerová
pro či proti
Jana Šenbergerová
Když je řeč o toleranci, pak musím respektovat i to, že někomu se něco líbí a jinému nelíbí. Přečtu si, ať jsem v obraze, a vyjádřím se. Buď se mi něco líbí nebo ne, nebo je mi to jedno. Vyjádřím se pro ři proti, nebo se nevyjádřím. Na samém faktu, že se věci mají, jak se mají, se nic nezmění. Jsem ráda, že se lidé nemusí se svou láskou skrývat, jen nechápu, proč se kvůli tomu dělá takový tyátr. Anebo možná i chápu. Mají radost, že nemusí prožívat své vztahy v utajení.
Soňa Prachfeldová
Znám báječné lidi mezi nimi, řekla bych, že jsou daleko tolerantnější než hetero
Jana Slavíková
Dámy, překvapujete mě. Kde je tolerance? Kde je nadhled? Nikdo přece nikomu nebrání, aby si uspořádal takový happening, tak ho zorganizujte také. A na co jsou hrdí? Herečky, primátorka, moderátorky třeba na to, že se jejích příbuzní a blízcí mohou přiznat aniž jim hrozí kriminalizace či blázinec. Copak to nepamatujete?
Elena Valeriánová
A pochod hrdosti podpořila primátorka Prahy, slavné herečky a moderátorky. A jsou hrdi na co?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%