Kosové si štěstím pletou noty
17. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Lancová
20.8.2015 14:34
Výstižně vyjádřený pocit nás všech a ještě k tomu básničkou bez veršů, což miluju.
Marie Magdalena Klosová
19.8.2015 17:05
Když u nás na chalupě poprvé po dlouhé době zabouřilo a pořádně zapršelo,bylo to úžasné!Ta úleva po dlouhých vyprahlých dnech,které trávíme doma za zabedněnými okny a žaluziemi.Déšť budiž pochválen !mm
Soňa Prachfeldová
18.8.2015 09:50
Prší krásně a nám je též fajn, ráno se mi ani nechtělo z postýlky, jak to bylo příjemné , probouzet se s deštěm.
VANDA Blaškovič
18.8.2015 07:52
...ta úúúleva....a už zase může svítit...štěstím se mi pletou NOHY...prima Jitko, babo deštíčková a moříčková, jen bůh ví, co nás ještě čeká...:)) a to nejenom v počasí....
Libuše Křapová
17.8.2015 20:24
Všichni se radují, Jitka básní a u nás, dámy a pánové, u nás se už dokonce i paří z lesa. :-)))
Olga Štolbová
17.8.2015 16:33
Jíťo, úplně stejně jsem začátek deště prožívala já. Ráno jsemse šla podívat, jestli opravdu pršelo a pohoda...*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA