Srážka s blbcem
Ilustrační foto: pixabay.com

Srážka s blbcem

9. 7. 2012
glosa lidé společnost
Hodnocení:
(4.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislav Vesecký
Jde Bůh a nese pytel blbců, najednou zakopne a pytel se roztrhne. Bůh se naštve a říká: No nic, sbírat je nebudu, Praha bude prostě tady.
Drahomíra Stínilová
Fantastický postřeh. V životě mi jich také mnoho lezlo do spaní. Ještě bych dodala, že je blbec vztahovačný a dost ješitný, ale to už jste vyjádřila krásně výrazem pižmo vlastní důležitosti. Jo ještě mi napadlo, že tito lidé jsou přímo závislí na méně průbojných jedincích, které momentálně nepotřebují a které duševně ničí. Potom je třeba vzít rozum do hrsti a vyzrát nad nimi.
Eva Mužíková
Mne momentální srážka s blbcem sice nazdvihne, ale horší pro mne jsou okamžiky pozdější, kdy se k této srážce v myšlenkách stále, ač nechtěně vracím a přemýšlím o tom, co jsem udělat v dané situaci měla a neudělala. Trvá to opravdu dosti dlouho, nežli na situaci zapomenu...
Jaroslava Handlová
Odhalit blbce po čichu je dobrá schopnost. S její pomocí se dá předejít srážce. Navíc, když se Vám podaří udělat ze sebe naoko ještě většího blbce, než je váš protivník, pak můžete ze souboje vyjít vítězně i proti přesile. Nejsem si jistá, zda teď nejsem za blbce já?
Naděžda Špásová
S tímto nelze nesouhlasit. O srážce s blbcem bych taky mohla vyprávět a myslím, že hodně z nás. *****
Helena Votíková
Super článek.. a pravda.
Blanka Hlobilová
Vtipné a poplatné dnešní době. Tento živočišný druh je nesmrtelný.
Hana Rypáčková
Hanko, dnes jsem na tebe myslela a najednou tvůj článek.Nevadí, že je starý, je platný stále. Myslím, že blbec důchodce už není tak nebezpečný. V práci je jich dost na vyšších místech, neb nepřijme chytřejšího, aby nebyl blbec za blbce.
Jarmila Komberec Jakubcová
Problém je v tom, že když občas jsem tím blbcem já sama, ale neuvědomuji si to.
Helenka Vambleki
Je to dvousečná zbraň. Možná, že blbec neví, že je blbec a myslí si o nás, že jsme ti blbí? Tak teď nevím, jsem z toho blbec!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%