Ilustrační foto: pixabay.com
Srážka s blbcem
9. 7. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
25.2.2016 07:49
Jde Bůh a nese pytel blbců, najednou zakopne a pytel se roztrhne. Bůh se naštve a říká: No nic, sbírat je nebudu, Praha bude prostě tady.
Drahomíra Stínilová
24.2.2016 13:15
Fantastický postřeh. V životě mi jich také mnoho lezlo do spaní. Ještě bych dodala, že je blbec vztahovačný a dost ješitný, ale to už jste vyjádřila krásně výrazem pižmo vlastní důležitosti. Jo ještě mi napadlo, že tito lidé jsou přímo závislí na méně průbojných jedincích, které momentálně nepotřebují a které duševně ničí. Potom je třeba vzít rozum do hrsti a vyzrát nad nimi.
Eva Mužíková
24.2.2016 12:52
Mne momentální srážka s blbcem sice nazdvihne, ale horší pro mne jsou okamžiky pozdější, kdy se k této srážce v myšlenkách stále, ač nechtěně vracím a přemýšlím o tom, co jsem udělat v dané situaci měla a neudělala. Trvá to opravdu dosti dlouho, nežli na situaci zapomenu...
Jaroslava Handlová
24.2.2016 10:58
Odhalit blbce po čichu je dobrá schopnost. S její pomocí se dá předejít srážce. Navíc, když se Vám podaří udělat ze sebe naoko ještě většího blbce, než je váš protivník, pak můžete ze souboje vyjít vítězně i proti přesile. Nejsem si jistá, zda teď nejsem za blbce já?
Naděžda Špásová
24.2.2016 10:45
S tímto nelze nesouhlasit. O srážce s blbcem bych taky mohla vyprávět a myslím, že hodně z nás. *****
Hana Rypáčková
24.2.2016 08:29
Hanko, dnes jsem na tebe myslela a najednou tvůj článek.Nevadí, že je starý, je platný stále. Myslím, že blbec důchodce už není tak nebezpečný. V práci je jich dost na vyšších místech, neb nepřijme chytřejšího, aby nebyl blbec za blbce.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.2.2016 08:18
Problém je v tom, že když občas jsem tím blbcem já sama, ale neuvědomuji si to.
Helenka Vambleki
24.2.2016 05:44
Je to dvousečná zbraň. Možná, že blbec neví, že je blbec a myslí si o nás, že jsme ti blbí? Tak teď nevím, jsem z toho blbec!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA