Co příroda nabízí? Vyzkoušejte bezinkové želé se zázvorem!
Ilustrační foto: pixabay.com

Co příroda nabízí? Vyzkoušejte bezinkové želé se zázvorem!

6. 7. 2020

Zpracování bezinek na nějakou pochutinu mě nikdy moc nelákalo - až do loňského roku, nejdříve jsem udělala bezinkový sirup. Všem chutnal a to mě potěšilo.

Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Prima, letos jsem usušila jen na čaj, přebírala, bylo hodně mšicí na květech.
Margita Melegova
Delam stavu, dzem s podzimnim ovocem, liker a pridavam pri zavarovani do sklenic k jablkam, svestkam, hroznovemu vinu.
Naděžda Špásová
Tak tohle zkoušet určitě nebudu, vím, že soused na zahradě z ních dělá sirup.
Anna Potůčková
Díky, při první příležitosti vyzkouším.
Marie Doušová
Já dělám džem pouze ze zralých bezinek a tak vyzkouším se zázvorem a pomerančem. Jinak samotný džem z bezinek je výborný na palačinky a do jogurtu.Dík.
Vladislava Dejmková
Letos (2020) začátkem července, bezinky zralé zdaleka nejsou. Snad tak v září.
Zdenka Jírová
Letošní horké léto bezinkám nepřeje. U nás v parčíku jsem nedávno pozorovala, co je nasypaného na cestě - byly to úplně uschlé maličké kuličky bezinek. To želé je zajímavé, ale asi až napřesrok. Jinak já si dělám na jaře z květů bezinek řízky a jsou výtečné, chutnají jako jemný květák.
Zdenka Jírová
Letošní horké léto bezinkám nepřeje. U nás v parčíku jsem nedávno pozorovala, co je nasypaného na cestě - byly to úplně uschlé maličké kuličky bezinek. To želé je zajímavé, ale asi až napřesrok. Jinak já si dělám na jaře z květů bezinek řízky a jsou výtečné, chutnají jako jemný květák.
Zdenka Jírová
Letošní horké léto bezinkám nepřeje. U nás v parčíku jsem nedávno pozorovala, co je nasypaného na cestě - byly to úplně uschlé maličké kuličky bezinek. To želé je zajímavé, ale asi až napřesrok. Jinak já si dělám na jaře z květů bezinek řízky a jsou výtečné, chutnají jako jemný květák.
Elena Valeriánová
Miluško, to mně taky. Ale kupodivu to želé není cítit po bezu. Ale samozřejmě je to každého volba, recept je pro ty, co hledají něco nového - jiného.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%